Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mon Calamari (1333784) - El Raposu de Agüera (802128) » 638954518: T59/J8/II

Liga 638954518 Información oficial sobre el partido 638954518 en Hattrick

04.05.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 8 / II.4 (3407)

Mon Calamari Alineación oficial del equipo 'Mon Calamari' en el partido 2 - 0 El Raposu de Agüera Alineación oficial del equipo 'El Raposu de Agüera' en el partido
Domonkos Böröcz (27') 1 - 0
Gleb Bazylev (40') 2 - 0
Mon Calamari Alineación oficial del equipo 'Mon Calamari' en el partido 2 - 0 El Raposu de Agüera Alineación oficial del equipo 'El Raposu de Agüera' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mon Calamari Alineación oficial del equipo 'Mon Calamari' en el partido 2 - 0 El Raposu de Agüera Alineación oficial del equipo 'El Raposu de Agüera' en el partido
Tiene un resultado normal 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,5 % 0,2 % 6,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mon Calamari

Goles Goles

  • 187 Minuto 27 (Gol tiro lejano): En Humphrey Brinkman conduïa pel cercle central i, veient a en Domonkos Böröcz desmarcat i en posició de tir li va cedir la pilota. Aquest va fer un control i va xutar en rosca a l'escaire del segon pal. La pilota, fent una trajectòria parabòlica va passar per sobre el porter que no va poder fer-hi res, tot i ser un xut de llarga distància. 1 - 0.
  • 130 Minuto 40 (Gol de falta): Als 40 minuts, Gleb Bazylev va ampliar l'avantatge de Mon Cala amb un 2 - 0 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 23 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 23 en Gianni Tangorra ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Sergio Marena el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 288 Minuto 30 (Ocasión evento especial): Al minut 30 un defensor va evitar que un jugador del Mon Cala pogués marcar ja que tenia opció de xut malgrat la distància tan gran que hi havia fins a la porteria, ja que el va pressionar tant que aquest va acabar per desistir en l'intent de xutar.
  • 207 Minuto 55 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En 陈 (Chen) 俊南 (Junnan) va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 243 Minuto 62 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Mon Cala va anar a parar a la dreta de l'atac on en Domonkos Böröcz, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 76, 陈 (Chen) 俊南 (Junnan) de Mon Cala va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

El Raposu de Agüera

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 42 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Eligio Almeida haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a El Raposu al minut 42.
  • 252 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Ruperto Gavilán la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de El Raposu havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.