Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gasteiztarra (1370733) - Valinor Knicks (774537) » 638954403: T59/J7/II

Liga 638954403 Información oficial sobre el partido 638954403 en Hattrick

27.04.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 7 / II.2 (3405)

Gasteiztarra Alineación oficial del equipo 'Gasteiztarra' en el partido 2 - 0 Valinor Knicks Alineación oficial del equipo 'Valinor Knicks' en el partido
Artem Trushko (31') 1 - 0
Pedro Andrés Petetta (74') 2 - 0
Gasteiztarra Alineación oficial del equipo 'Gasteiztarra' en el partido 2 - 0 Valinor Knicks Alineación oficial del equipo 'Valinor Knicks' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Gasteiztarra Alineación oficial del equipo 'Gasteiztarra' en el partido 1 - 1 Valinor Knicks Alineación oficial del equipo 'Valinor Knicks' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,2 % 3,2 % 17,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gasteiztarra

Goles Goles

  • 187 Minuto 31 (Gol tiro lejano): Era obvi que el Gasteiz volia xutar de lluny quan tinguessin una bona posició, i el minut 31 van aconseguir marcar quan en Artem Trushko va trobar un forat a la defensa i va sorprendre el porter amb un xut des de 25 metres. 1 - 0.
  • 185 Minuto 74 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Pedro Andrés Petetta, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 32 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Pablo Torre Roxas haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Gasteiz al minut 32.
  • 287 Minuto 37 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Giora Ildis ja els havia advertit que el porter contrari, en Kwamena Boampong, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 216 Minuto 62 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Artem Trushko va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 62, i va passar la pilota a Sebastian Frignani, però aquest no va encertar a marcar.
  • 230 Minuto 63 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Artem Trushko, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 230 Minuto 76 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 76 podia haver acabat en gol, però Kwamena Boampong va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ventzislav Madzharov de Gasteiz amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Valinor Knicks

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Valinor va estar a punt d'empatar al 39 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Loïc Moussard que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 242 Minuto 57 (Ocasión de contra por la izquierda): El Valinor va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 57, però en Loïc Moussard va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 252 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Carlos López Soto ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.