Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Olimpic de Burdeos (1593528) - Perdedores sin fronteras F.C. (1456974) » 638954266: T59/J1/Primera

Liga 638954266 Información oficial sobre el partido 638954266 en Hattrick

16.03.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 1 / Primera (3403)

Olimpic de Burdeos Alineación oficial del equipo 'Olimpic de Burdeos' en el partido 2 - 3 Perdedores sin fronteras F.C. Alineación oficial del equipo 'Perdedores sin fronteras F.C.' en el partido
0 - 1 Dacio Peral (15')
0 - 2 Tamás Csicsai (18')
David 'Samy' Pierrot (63') 1 - 2
1 - 3 Eberhard Minichsdorfer (81')
David 'Samy' Pierrot (83') 2 - 3
Olimpic de Burdeos Alineación oficial del equipo 'Olimpic de Burdeos' en el partido 2 - 3 Perdedores sin fronteras F.C. Alineación oficial del equipo 'Perdedores sin fronteras F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Olimpic de Burdeos Alineación oficial del equipo 'Olimpic de Burdeos' en el partido 2 - 0 Perdedores sin fronteras F.C. Alineación oficial del equipo 'Perdedores sin fronteras F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Olimpic de Burdeos

Goles Goles

  • 187 Minuto 63 (Gol tiro lejano): Veient que la defensa rival es tancava a la frontal de l'àrea, l'entrenador del Olimpic va ordenar que xutessin de lluny així que trobessin un forat. En David 'Samy' Pierrot en va prendre bona nota a la xerrada i així va aconseguir el 1 - 2.
  • 101 Minuto 83 (Gol por el centro): Al minut 83, David 'Samy' Pierrot es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 2 - 3, reduint la distància pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 31 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Olimpic va estar a punt d'arribar en un córner. En Edgar 'Baragua' Céspedes va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 285 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Olimpic a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Josef 'Del Bar' Ascher va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 287 Minuto 55 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Mehmet Can 'Mariano' Sepin ja els havia advertit que el porter contrari, en Azaharudin bin Hj Azim, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 289 Minuto 61 (Ocasión evento especial): En Josef 'Del Bar' Ascher va fer una ràpida incursió al minut 61, però en Matouš Zrůst no va tenir cap problema per aturar-lo.
  • 287 Minuto 90 (Ocasión tiro lejano): Al minut 90 un refús amb el peu d'en Azaharudin bin Hj Azim va anar a parar als peus del Bogdan 'Piesito' Stęporek que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.

Perdedores sin fronteras F.C.

Goles Goles

  • 137 Minuto 15 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Tamás Csicsai va anar a parar al cap de Dacio Peral que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Perdedores el 0 - 1.
  • 183 Minuto 18 (Gol por la derecha): Al minut 18, un xut de Tamás Csicsai des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 106 Minuto 81 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 81 minuts, Eberhard Minichsdorfer va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 1 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Dacio Peral de Perdedores amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Iván Zarco.