Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Borussia Villalbes (309519) - Croquetos (123397) » 633944830: T58/J13/VII

Liga 633944830 Información oficial sobre el partido 633944830 en Hattrick

16.02.2019 15:00:00
Liga: Temporada 58 / Jornada 13 / VII.868 (38904)

CDE New United Alineación oficial del equipo 'CDE New United' en el partido 1 - 2 Bilbao Club Alineación oficial del equipo 'Bilbao Club' en el partido
José Rivero Beato (36') 1 - 0
1 - 1 Rafael Palacios (42')
1 - 2 Rafael Conxo (80')
CDE New United Alineación oficial del equipo 'CDE New United' en el partido 1 - 2 Bilbao Club Alineación oficial del equipo 'Bilbao Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
CDE New United Alineación oficial del equipo 'CDE New United' en el partido 1 - 5 Bilbao Club Alineación oficial del equipo 'Bilbao Club' en el partido
Tiene un resultado normal 0.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,7 % 0,1 % 98,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CDE New United

Goles Goles

  • 122 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a José Rivero Beato de United aconseguir un gol al minut 36 que posava per davant els locals: 1 - 0.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Arnoud Hilgersom de United es va emportar una amonestació al minut 11 per provocar un rival.

Bilbao Club

Goles Goles

  • 136 Minuto 42 (Gol evento especial inexperiencia rival): Gustavo Vieira va deixar patent la seva inexperiència al minut 42, quan mitjançant una errada de principiant va regalar la pilota al rival i Rafael Palacios va marcar sense oposició, posant el marcador a 1 - 1 per a Bilbao.
  • 171 Minuto 80 (Gol por el centro): Bilbao agafava avantatge al minut 80 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Rafael Conxo amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Bilbao que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Echeyde Jaén Mola, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Es duien 43 minuts de partit jugats quan Rafael Conxo va estar a punt de posar per davant a Bilbao amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Gaskoi Etximendi va impedir un gol cantat.
  • 285 Minuto 71 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Petar Ćosić, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 283 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Rafael Palacios, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Rafael Palacios va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rafael Palacios de Bilbao va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Calvino San Cucufate de Bilbao la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rafael Conxo.