Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Linares_Deportivo (1588577) - Atlètic Lohača (1415620) » 633934830: T58/J5/VII

Liga 633934830 Información oficial sobre el partido 633934830 en Hattrick

22.12.2018 15:00:00
Liga: Temporada 58 / Jornada 5 / VII.690 (38726)

Linares_Deportivo Alineación oficial del equipo 'Linares_Deportivo' en el partido 8 - 1 Athletic Bell-lloc Alineación oficial del equipo 'Athletic Bell-lloc' en el partido
Alejandro Cobo del Rosal (11') 1 - 0
Siddhesh Kumar (33') 2 - 0
Antonio Ginard (34') 3 - 0
Miguel Ángel Madariaga (36') 4 - 0
Antonio Ginard (39') 5 - 0
Mario Marra (47') 6 - 0
Mario Marra (69') 7 - 0
Rafael Goiburu (77') 8 - 0
8 - 1 Mario Padilla (86')
Linares_Deportivo Alineación oficial del equipo 'Linares_Deportivo' en el partido 8 - 1 Athletic Bell-lloc Alineación oficial del equipo 'Athletic Bell-lloc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Linares_Deportivo Alineación oficial del equipo 'Linares_Deportivo' en el partido 9 - 0 Athletic Bell-lloc Alineación oficial del equipo 'Athletic Bell-lloc' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 9.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Linares_Deportivo

Goles Goles

  • 123 Minuto 11 (Gol por la derecha): El jugador Alejandro Cobo del Rosal de L Dptvo, després de 11 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 131 Minuto 33 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Siddhesh Kumar va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 34 (Gol por la izquierda): En Antonio Ginard va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de L Dptvo va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Miguel Ángel Madariaga progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.
  • 132 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Al minut 39, L Dptvo va aconseguir el 5 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Antonio Ginard, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 116 Minuto 47 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 47 minuts quan Antonio Ginard va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Mario Marra, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 6 - 0.
  • 185 Minuto 69 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 69 minuts, el tirador de faltes del L Dptvo va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Mario Marra, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 7 - 0 pujava al marcador.
  • 133 Minuto 77 (Gol por la derecha): L Dptvo va aconseguir el 8 - 0 quan Rafael Goiburu va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Neema Thuku! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 233 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): En Mauro Sanz Escribano es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Al minut 88 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Rafael Goiburu de L Dptvo va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Antonio Ginard de L Dptvo es va emportar una amonestació al minut 35 per provocar un rival.

Athletic Bell-lloc

Goles Goles

  • 108 Minuto 86 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 86, en Maik Harper la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Mario Padilla que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Maik Harper.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 73, Oliver de la Paz de Bell-lloc va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.