Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Meesterbakkers (1420364) - Club Atlético de Madrid (120480) » 633930344: T58/J4/VII

Liga 633930344 Información oficial sobre el partido 633930344 en Hattrick

15.12.2018 15:00:00
Liga: Temporada 58 / Jornada 4 / VII.610 (38646)

PADM Alineación oficial del equipo 'PADM' en el partido 2 - 1 Club Atlético de Madrid Alineación oficial del equipo 'Club Atlético de Madrid' en el partido
Sebastian Scipioni (7') 1 - 0
1 - 1 Bahti Aykut (27')
Xavier Courtois (49') 2 - 1
PADM Alineación oficial del equipo 'PADM' en el partido 2 - 1 Club Atlético de Madrid Alineación oficial del equipo 'Club Atlético de Madrid' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
PADM Alineación oficial del equipo 'PADM' en el partido 0 - 5 Club Atlético de Madrid Alineación oficial del equipo 'Club Atlético de Madrid' en el partido
Tiene suerte 0.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PADM

Goles Goles

  • 186 Minuto 7 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de PADM amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Sebastian Scipioni, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 1 - 0 amb un gran "Goooool!" al costat.
  • 121 Minuto 49 (Gol por el centro): PADM va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 49 Xavier Courtois va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 78, Aldo Correa de PADM va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Club Atlético de Madrid

Goles Goles

  • 161 Minuto 27 (Gol por el centro): Club Atlético van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 27, quan Bahti Aykut va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Es duien 6 minuts de partit jugats quan Souleymanou Ndiefi va estar a punt de posar per davant a Club Atlético amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Ricardo Pando va impedir un gol cantat.
  • 262 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 8, en un 1 contra 1 amb el porter, però Ricardo Pando va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Bahti Aykut des de l'esquerra.
  • 219 Minuto 56 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Tyshawn Klinger va poder marcar per a Club Atlético en un servei de cantonada picat per en Manolo Moreno Cervera quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 262 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Hermínio Rochedo per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 68, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 262 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Al minut 73 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Massimo Costa va fer una jugada per la banda esquerra, però Ricardo Pando va aturar el seu xut.
  • 237 Minuto 74 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Lino Rui Agostinho estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Francisco Lorena, als 74 minuts, va fallar per ben poc.
  • 264 Minuto 89 (Ocasión de penalti): En Manolo Moreno Cervera va llençar un penal al minut 89. La pilota va anar al pal i el rebot va anar als peus del mateix llançador que al primer toc va introduir la pilota a la porteria. L'àrbitre però, tal com marca el reglament, no va donar validesa al gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Massimo Costa de Club Atlético la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.