Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kiwis tristes (799370) - Cadistas c.f (1367831) » 633902817: T58/J10/VII

Liga 633902817 Información oficial sobre el partido 633902817 en Hattrick

26.01.2019 15:00:00
Liga: Temporada 58 / Jornada 10 / VII.118 (38154)

Kiwis tristes Alineación oficial del equipo 'Kiwis tristes' en el partido 3 - 1 Piter pan y pa los demas picos Alineación oficial del equipo 'Piter pan y pa los demas picos' en el partido
Eloy Villa (14') 1 - 0
Walter Malara (27') 2 - 0
Walter Malara (69') 3 - 0
3 - 1 Melchor Guzmán Baños (90')
Kiwis tristes Alineación oficial del equipo 'Kiwis tristes' en el partido 3 - 1 Piter pan y pa los demas picos Alineación oficial del equipo 'Piter pan y pa los demas picos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Kiwis tristes Alineación oficial del equipo 'Kiwis tristes' en el partido 4 - 0 Piter pan y pa los demas picos Alineación oficial del equipo 'Piter pan y pa los demas picos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kiwis tristes

Goles Goles

  • 123 Minuto 14 (Gol por la derecha): Passats 14 minuts, Eloy Villa, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. tristes es posava per davant!
  • 105 Minuto 27 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Walter Malara rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Diego Laschi, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 2 - 0 a l'estadi!
  • 131 Minuto 69 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de tristes pel centre va donar un gran resultat: el gol de Walter Malara va posar el 3 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Walter Malara va estar a punt de sentenciar el partit al minut 31, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Al minut 33, Laurín Guzmán gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Pacífico Serpa va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alassane Ndao de tristes es va emportar una amonestació al minut 32 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Walter Malara.
  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Óscar Orense de tristes amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Piter pan y pa los demas picos

Goles Goles

  • 151 Minuto 90 (Gol por el centro): Piter van mostrar una bona compenetració quan al minut 90 van reduir diferències a 3 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Melchor Guzmán Baños va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 10 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Melchor Guzmán Baños no va ser aprofitada per en Radomir Wałkiewicz que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 251 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Timm Lautenschlager va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Francisco Vinayo no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 252 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Piter va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 47 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 286 Minuto 57 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 57, el Piter estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Mats Gradin va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.