Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

At. Mussol (796234) - Melón Balompie (1418325) » 633901167: T58/J4/VII

Liga 633901167 Información oficial sobre el partido 633901167 en Hattrick

15.12.2018 15:00:00
Liga: Temporada 58 / Jornada 4 / VII.89 (38125)

At. Mussol Alineación oficial del equipo 'At. Mussol' en el partido 3 - 6 Melón Balompie Alineación oficial del equipo 'Melón Balompie' en el partido
André Paulo Aires Ferreira (20') 1 - 0
Daniel Montero (33') 2 - 0
André Paulo Aires Ferreira (36') 3 - 0
3 - 1 Norbert van Duivenvoorde (61')
3 - 2 Juan Ignacio Muñoz Hidalgo (66')
3 - 3 Savo Bulatović (80')
3 - 4 Zeltso Arantzeta (81')
3 - 5 Juan Ignacio Muñoz Hidalgo (85')
3 - 6 Juan Ignacio Muñoz Hidalgo (89')
At. Mussol Alineación oficial del equipo 'At. Mussol' en el partido 3 - 6 Melón Balompie Alineación oficial del equipo 'Melón Balompie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
At. Mussol Alineación oficial del equipo 'At. Mussol' en el partido 3 - 1 Melón Balompie Alineación oficial del equipo 'Melón Balompie' en el partido
Tiene un resultado normal 3.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,4 % 0,1 % 2,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

At. Mussol

Goles Goles

  • 123 Minuto 20 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 20 gràcies a la jugada de André Paulo Aires Ferreira, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 132 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Mussol va augmentar la diferència quan Daniel Montero no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 132 Minuto 36 (Gol por la izquierda): En André Paulo Aires Ferreira va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Pedro Redondo! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 243 Minuto 79 (Ocasión de contra por la derecha): Joaquín Yáñez-Fajardo va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Mussol que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en André Paulo Aires Ferreira de Mussol amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Melón Balompie

Goles Goles

  • 118 Minuto 61 (Gol evento especial córner peinado): En Juan Ignacio Muñoz Hidalgo entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Balompie, un peu providencial d'en Norbert van Duivenvoorde va situar el 3-1 al panell digital.
  • 185 Minuto 66 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Balompie van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Juan Ignacio Muñoz Hidalgo va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 2 pujava al marcador.
  • 161 Minuto 80 (Gol por el centro): El 3 - 3 va arribar amb una jugada de Savo Bulatović que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 171 Minuto 81 (Gol por el centro): Balompie agafava avantatge al minut 81 de joc en marcar el 3 - 4 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Zeltso Arantzeta amb mestria.
  • 108 Minuto 85 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 85, en Adriel Isusorbe la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Juan Ignacio Muñoz Hidalgo que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Al minut 89 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Juan Ignacio Muñoz Hidalgo va ser l'anotador del 3 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Balompie va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 39 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 261 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Juan Ignacio Muñoz Hidalgo quasi aconsegueix empatar per Balompie al minut 78, però Luis Alvite va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.