Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC LLNM (1581922) - exterminio cf (1367337) » 633897366: T58/J6/VII

Liga 633897366 Información oficial sobre el partido 633897366 en Hattrick

29.12.2018 15:00:00
Liga: Temporada 58 / Jornada 6 / VII.21 (38057)

Souteam CF Alineación oficial del equipo 'Souteam CF' en el partido 1 - 1 U.E La Pau Alineación oficial del equipo 'U.E La Pau' en el partido
Ibán Brandeso (84') 1 - 0
1 - 1 Yrjö Jaakkola (87')
Souteam CF Alineación oficial del equipo 'Souteam CF' en el partido 1 - 1 U.E La Pau Alineación oficial del equipo 'U.E La Pau' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Souteam CF Alineación oficial del equipo 'Souteam CF' en el partido 1 - 2 U.E La Pau Alineación oficial del equipo 'U.E La Pau' en el partido
Tiene un resultado normal 1.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,3 % 4,5 % 76,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Souteam CF

Goles Goles

  • 141 Minuto 84 (Gol de contra por el centro): Souteam sabia com jugar al contraatac, i al minut 84, Ibán Brandeso va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 18 (Ocasión de falta): Al minut 18, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 286 Minuto 65 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Souteam, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Semir Kos va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 235 Minuto 77 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Rafael Pando va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): En Rafael Pando, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

U.E La Pau

Goles Goles

  • 163 Minuto 87 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 87 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Yrjö Jaakkola.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 19 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Valerio Carcova no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Eleazar Rabía estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 207 Minuto 39 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Miroslav Varhaník va enviar un xut des de 40 metres al minut 39, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 270 Minuto 64 (Ocasión de falta): En Nabih Al Harbai va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 64. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".