Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.E. Videodrome (1437215) - CSV VELEZ ANDALUZ ASCDIEUM (1435959) » 633836868: T58/J2/VI

Liga 633836868 Información oficial sobre el partido 633836868 en Hattrick

01.12.2018 14:00:00
Liga: Temporada 58 / Jornada 2 / VI.306 (14624)

C.E. Videodrome Alineación oficial del equipo 'C.E. Videodrome' en el partido 1 - 1 Caoticos Team Alineación oficial del equipo 'Caoticos Team' en el partido
0 - 1 Abel Pino (39')
Manuel Alemán (49') 1 - 1
C.E. Videodrome Alineación oficial del equipo 'C.E. Videodrome' en el partido 1 - 1 Caoticos Team Alineación oficial del equipo 'Caoticos Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
C.E. Videodrome Alineación oficial del equipo 'C.E. Videodrome' en el partido 2 - 3 Caoticos Team Alineación oficial del equipo 'Caoticos Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,1 % 27,5 % 45,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.E. Videodrome

Goles Goles

  • 106 Minuto 49 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 49 i semblava que Videodrome desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Manuel Alemán va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 1 gols per als locals i 1 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): En Mauricio Garnelo del Videodrome ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Manuel Alemán! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Al minut 36 es va veure una gran oportunitat per a Videodrome per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Rogério Rocha, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 52 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Andre Neunkirchen va estar a punt d'acabar en gol al minut 52, però el porter visitant Aygün Evren va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Videodrome va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 62 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Mauricio Garnelo ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Manuel Alemán de Videodrome va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Caoticos Team

Goles Goles

  • 171 Minuto 39 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Abel Pino que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Caoticos.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 26, quan en Antonio Araque Blázquez va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 239 Minuto 34 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Mauro Blanco va marxar de Radosław Kubis en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Caoticos van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 273 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Gert Bezzenberger va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Malik Meddahi, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Zachos Xenopoulos es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.