Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Girona.fc (801481) - S-pain-verpool (777800) » 633833190: T58/J7/VI

Liga 633833190 Información oficial sobre el partido 633833190 en Hattrick

05.01.2019 14:00:00
Liga: Temporada 58 / Jornada 7 / VI.240 (14558)

Girona.fc Alineación oficial del equipo 'Girona.fc' en el partido 0 - 2 S-pain-verpool Alineación oficial del equipo 'S-pain-verpool' en el partido
0 - 1 Cuono Severino (75')
0 - 2 Arturo Colarte (88')
Girona.fc Alineación oficial del equipo 'Girona.fc' en el partido 0 - 2 S-pain-verpool Alineación oficial del equipo 'S-pain-verpool' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Girona.fc Alineación oficial del equipo 'Girona.fc' en el partido 1 - 1 S-pain-verpool Alineación oficial del equipo 'S-pain-verpool' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
53,3 % 20,6 % 26,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Girona.fc

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Girona.fc va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Mario Wiete en un 1 contra 1 amb el porter Israel Vaca, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 211 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Hassan Anoushiravani hauria d'haver estat gol al minut 76 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 242 Minuto 84 (Ocasión de contra por la izquierda): Girona.fc van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 84, però Saoud Ibrahim Al-Ambusaidy va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 213 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Hassan Anoushiravani de Girona.fc va intentar batre la porteria rival al minut 87 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 203 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Israel Vaca i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Girona.fc, però el xut de Alejandro Vasallo va sortir bastant desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 43, Alejandro Vasallo de Girona.fc va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

S-pain-verpool

Goles Goles

  • 173 Minuto 75 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Cuono Severino va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 143 Minuto 88 (Gol de contra por la derecha): El jugador Arturo Colarte de S-pain-verpool es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 2 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 27 (Ocasión evento especial córner peinado): Ramón Andrés Robres hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Kennert Håkansson havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 216 Minuto 36 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 36 en Emmanuel Faust ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Anwar Faeq el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.