Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Algecirass (773330) - real malages (995765) » 633832661: T58/J14/VI

Liga 633832661 Información oficial sobre el partido 633832661 en Hattrick

23.02.2019 14:00:00
Liga: Temporada 58 / Jornada 14 / VI.230 (14548)

RCD Bobos camps Alineación oficial del equipo 'RCD Bobos camps' en el partido 2 - 1 real malages Alineación oficial del equipo 'real malages' en el partido
Theodor Predoiu (42') 1 - 0
Manuel Gutiérrez de León (44') 2 - 0
2 - 1 Josh Senn (70')
RCD Bobos camps Alineación oficial del equipo 'RCD Bobos camps' en el partido 2 - 1 real malages Alineación oficial del equipo 'real malages' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
RCD Bobos camps Alineación oficial del equipo 'RCD Bobos camps' en el partido 2 - 0 real malages Alineación oficial del equipo 'real malages' en el partido
Tiene un resultado normal 2.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RCD Bobos camps

Goles Goles

  • 123 Minuto 42 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 42 gràcies a la jugada de Theodor Predoiu, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 131 Minuto 44 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Bobos pel centre va donar un gran resultat: el gol de Manuel Gutiérrez de León va posar el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 40 (Ocasión de falta): Amb 40 minuts disputats, Lucius Namėjūnas gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Ilias Dermatiou va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 218 Minuto 43 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Roger Ståhlblad va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Artur Paiva rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 234 Minuto 47 (Ocasión de penalti): L'afició local no podia creure el que veien els seus ulls quan Lucius Namėjūnas va fallar un penal al minut 47.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Roger Ståhlblad va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): En Artur Paiva es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 41, Lucius Namėjūnas de Bobos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

real malages

Goles Goles

  • 151 Minuto 70 (Gol por el centro): Un mica després, Josh Senn de malages va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Ludwig Stamm que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 240 Minuto 69 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de malages van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 69 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Włodzimierz Kudyk, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de malages va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Adrián Hoces, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.