Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Málaga C. F. (1589826) - Imprevisibles (778617) » 633823285: T58/J8/VI

Liga 633823285 Información oficial sobre el partido 633823285 en Hattrick

12.01.2019 14:00:00
Liga: Temporada 58 / Jornada 8 / VI.63 (14381)

Málaga C. F. Alineación oficial del equipo 'Málaga C. F.' en el partido 3 - 1 Imprevisibles Alineación oficial del equipo 'Imprevisibles' en el partido
Mario Verzè (9') 1 - 0
Joan Morera de la Vall (25') 2 - 0
2 - 1 Juan Ruete (32')
Joan Morera de la Vall (65') 3 - 1
Málaga C. F. Alineación oficial del equipo 'Málaga C. F.' en el partido 3 - 1 Imprevisibles Alineación oficial del equipo 'Imprevisibles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Málaga C. F. Alineación oficial del equipo 'Málaga C. F.' en el partido 3 - 0 Imprevisibles Alineación oficial del equipo 'Imprevisibles' en el partido
Tiene un resultado normal 2.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Málaga C. F.

Goles Goles

  • 120 Minuto 9 (Gol de falta): Una falta al minut 9 va provocar un lliure directe. Mario Verzè el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 1 - 0, davant el deliri dels aficionats.
  • 132 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Málaga a 2 - 0. Joan Morera de la Vall va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 185 Minuto 65 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Imprevisibles. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Joan Morera de la Vall la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Málaga es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 1 arribava al minut 65.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): El Málaga ho intentava per la dreta per mitjà de Joan Morera de la Vall, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Alessandro Amadio. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Al minut 57 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Joan Morera de la Vall de Málaga va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 66 (Ocasión por el centro): En Reint Eveleens, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89, Alessandro Amadio gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Fernando Toda va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Imprevisibles

Goles Goles

  • 186 Minuto 32 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de Imprevisibles va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Juan Ruete.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 34 (Ocasión de contra por la izquierda): El Imprevisibles va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 34, però en Lars Weidentrift va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 225 Minuto 46 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebot dins l'àrea gairebé va provocar que Antonio Horazqueta es fes un gol en pròpia porteria, però un company va aconseguir evitar-ho pels pèls.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ruslan Iliescu de Imprevisibles va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.