Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Huchil (1588445) - P'yōngyang City S. G. (1457005) » 633821598: T58/J7/VI

Liga 633821598 Información oficial sobre el partido 633821598 en Hattrick

05.01.2019 14:00:00
Liga: Temporada 58 / Jornada 7 / VI.33 (14351)

Huchil Alineación oficial del equipo 'Huchil' en el partido 3 - 0 P'yōngyang City S. G. Alineación oficial del equipo 'P'yōngyang City S. G.' en el partido
Radosław Małysz (2') 1 - 0
Pol Farnós (32') 2 - 0
Ramón Pérez Bujo (78') 3 - 0
Huchil Alineación oficial del equipo 'Huchil' en el partido 3 - 0 P'yōngyang City S. G. Alineación oficial del equipo 'P'yōngyang City S. G.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Huchil Alineación oficial del equipo 'Huchil' en el partido 4 - 0 P'yōngyang City S. G. Alineación oficial del equipo 'P'yōngyang City S. G.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Huchil

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Radosław Małysz, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Huchil se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 2.
  • 185 Minuto 32 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Pol Farnós, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Huchil pel centre va donar un gran resultat: el gol de Ramón Pérez Bujo va posar el 3 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): El Huchil ho intentava per la dreta per mitjà de Dirk Godlewsky, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Petr Ivanichenko al minut 24 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan 张 (Zhang) 嘉兴 (Jiaxing) va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Passaven 27 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Radosław Małysz va rematar alt.
  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Al minut 65, 张 (Zhang) 嘉兴 (Jiaxing) gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Petr Ivanichenko va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Ramón Pérez Bujo una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 77, però una magnífica aturada de Petr Ivanichenko va mantenir l'equip visitant dins del partit.

P'yōngyang City S. G.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 86 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Pol Farnós no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Valentin Lushchik estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Vents Brengulis de Pyōngyang amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.