Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Peña Valencianista de León (122904) - torradofc (491640) » 633821343: T58/J13/VI

Liga 633821343 Información oficial sobre el partido 633821343 en Hattrick

16.02.2019 14:00:00
Liga: Temporada 58 / Jornada 13 / VI.28 (14346)

Peña Valencianista de León Alineación oficial del equipo 'Peña Valencianista de León' en el partido 3 - 2 Antialemanes Malaga Alineación oficial del equipo 'Antialemanes Malaga' en el partido
Víctor Gilabert (40') 1 - 0
Janne Metsänen (41') 2 - 0
Carlos Cañaveral (67') 3 - 0
3 - 1 Corneliu Darvaş (69')
3 - 2 Corneliu Darvaş (75')
Peña Valencianista de León Alineación oficial del equipo 'Peña Valencianista de León' en el partido 3 - 2 Antialemanes Malaga Alineación oficial del equipo 'Antialemanes Malaga' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Peña Valencianista de León Alineación oficial del equipo 'Peña Valencianista de León' en el partido 6 - 0 Antialemanes Malaga Alineación oficial del equipo 'Antialemanes Malaga' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Peña Valencianista de León

Goles Goles

  • 119 Minuto 40 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip PV LEÓN va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Víctor Gilabert va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 0.
  • 132 Minuto 41 (Gol por la izquierda): En Janne Metsänen va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 132 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Al minut 67, PV LEÓN va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Carlos Cañaveral, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): PV LEÓN va estar a punt de posar-se per davant al minut 11 però Remko Slagmolen va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): PV LEÓN va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Armiche Vierzón va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Beniamin Pakosz.
  • 285 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del PV LEÓN van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Luciano Cavalão, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 237 Minuto 48 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Carlos Cañaveral va fer una magnífica centrada, però la rematada de Luis Felipe Perleche va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 233 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): El jugador local Luciano Cavalão per poc que no incrementa el marcador al minut 49. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Beniamin Pakosz va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Antialemanes Malaga

Goles Goles

  • 154 Minuto 69 (Gol de penalti): El jugador de Antialeman Corneliu Darvaş va anotar des dels 11 metres al minut 69, posant el 3 - 1 al marcador.
  • 154 Minuto 75 (Gol de penalti): Antialeman va reduir les diferències al marcador en anotar el 3 - 2 mitjançant un llançament de penal col·locat al pal dret per part de Corneliu Darvaş.