Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Enxebre FC (485418) - La Comarca del Duende (1436382) » 633819420: T58/J8/V

Liga 633819420 Información oficial sobre el partido 633819420 en Hattrick

12.01.2019 14:00:00
Liga: Temporada 58 / Jornada 8 / V.250 (5765)

Enxebre FC Alineación oficial del equipo 'Enxebre FC' en el partido 4 - 1 La Comarca del Duende Alineación oficial del equipo 'La Comarca del Duende' en el partido
Onur Külek (10') 1 - 0
Georgi Georgiev (25') 2 - 0
2 - 1 Francisco Manuel Cucalo (40')
Seth Wickham (59') 3 - 1
Dan-Anders Olofsson (90') 4 - 1
Enxebre FC Alineación oficial del equipo 'Enxebre FC' en el partido 4 - 1 La Comarca del Duende Alineación oficial del equipo 'La Comarca del Duende' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Enxebre FC Alineación oficial del equipo 'Enxebre FC' en el partido 2 - 1 La Comarca del Duende Alineación oficial del equipo 'La Comarca del Duende' en el partido
Tiene suerte 2.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,2 % 0,5 % 9,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Enxebre FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 10 (Gol por la derecha): El jugador Onur Külek de Enxebre, després de 10 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 131 Minuto 25 (Gol por el centro): Al minut 25 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Georgi Georgiev, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Enxebre.
  • 133 Minuto 59 (Gol por la derecha): Enxebre va aconseguir el 3 - 1 quan Seth Wickham va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 185 Minuto 90 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 90 minuts, el tirador de faltes del Enxebre va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Dan-Anders Olofsson, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 4 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Georgi Georgiev va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Georgi Georgiev! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 233 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): El jugador local Pavel Cercel per poc que no incrementa el marcador al minut 29. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però David Castellsis va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 219 Minuto 55 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Lennart Snårbacka va poder marcar per a Enxebre en un servei de cantonada picat per en Milan Vukašević quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 233 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Georgi Georgiev va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Seth Wickham es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

La Comarca del Duende

Goles Goles

  • 141 Minuto 40 (Gol de contra por el centro): Francisco Manuel Cucalo va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Comarca, al minut 40. El marcador va canviar a 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Rafael Campanga va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 251 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Rafael Campanga va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.