Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DoN ToMaTe (311133) - EL_EJIDO (490612) » 633818025: T58/J10/V

Liga 633818025 Información oficial sobre el partido 633818025 en Hattrick

26.01.2019 14:00:00
Liga: Temporada 58 / Jornada 10 / V.225 (5738)

DoN ToMaTe Alineación oficial del equipo 'DoN ToMaTe' en el partido 2 - 3 Cebolas Máxicas Alineación oficial del equipo 'Cebolas Máxicas' en el partido
0 - 1 Cyril Dubreuil (1')
0 - 2 Juan Labastida (6')
Asif Husinčić (17') 1 - 2
1 - 3 Torben Flandern (42')
Víctor Gayà (78') 2 - 3
DoN ToMaTe Alineación oficial del equipo 'DoN ToMaTe' en el partido 2 - 3 Cebolas Máxicas Alineación oficial del equipo 'Cebolas Máxicas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
DoN ToMaTe Alineación oficial del equipo 'DoN ToMaTe' en el partido 1 - 1 Cebolas Máxicas Alineación oficial del equipo 'Cebolas Máxicas' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,6 % 7,2 % 71,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DoN ToMaTe

Goles Goles

  • 102 Minuto 17 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Don tomate van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Asif Husinčić en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 2.
  • 103 Minuto 78 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Víctor Gayà va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): Don tomate van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 37, però el xut de Luis Canga-Arguelles des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 63 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Don tomate va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Eloy Comalada va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 68 (Ocasión de contra por la izquierda): Don tomate van sortir al contraatac al minut 68, però Joachim Hillemacher va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 213 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Maíz Nadal de Don tomate va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 86, però no va estar gaire encertat.
  • 243 Minuto 88 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Don tomate va anar a parar a la dreta de l'atac on en Diego Domínguez, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Cebolas Máxicas

Goles Goles

  • 172 Minuto 1 (Gol por la izquierda): Passats 1 minuts de partit, Cebolas es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Cyril Dubreuil es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 106 Minuto 6 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Juan Labastida va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 6, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Cebolas, mentre ja celebrava el 0 - 2, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 182 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Torben Flandern, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 24 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Cyril Dubreuil va fer una magnífica centrada, però la rematada de Torben Flandern va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 283 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Iulian Urduban de Cebolas va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 67 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81 de partit, Cyril Dubreuil va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Joel Oertli de Cebolas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.