Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Giles F.C (1577903) - Aston Villanos (994841) » 633813362: T58/J6/V

Liga 633813362 Información oficial sobre el partido 633813362 en Hattrick

29.12.2018 14:00:00
Liga: Temporada 58 / Jornada 6 / V.142 (5655)

wild wolf Alineación oficial del equipo 'wild wolf' en el partido 1 - 3 Aston Villanos Alineación oficial del equipo 'Aston Villanos' en el partido
0 - 1 Juan Borràs (2')
0 - 2 方 (Fang) 国豪 (Guohao) (34')
0 - 3 Marc Canet (37')
Ramón Escobar (88') 1 - 3
wild wolf Alineación oficial del equipo 'wild wolf' en el partido 1 - 3 Aston Villanos Alineación oficial del equipo 'Aston Villanos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
wild wolf Alineación oficial del equipo 'wild wolf' en el partido 0 - 1 Aston Villanos Alineación oficial del equipo 'Aston Villanos' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,2 % 0,4 % 91,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

wild wolf

Goles Goles

  • 100 Minuto 88 (Gol de falta): Al minut 88, Ramón Escobar va posar-se a fer tentines cap a la pilota, agafant per sorpresa el porter amb un potent xut de falta, i va reduir així la diferència al marcador a 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 16 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de wild va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Isart Capalleras, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 203 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): wild va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Felipe Cuenca va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Livio Burres va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 201 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Ramón Escobar no va entrar per centímetres.
  • 201 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Tomas Kullenstrand va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 83 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Aston Villanos

Goles Goles

  • 137 Minuto 2 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Arthur Hjorttorp la va convertir en gol amb un remat de cap en Juan Borràs tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 2 el marcador es va actualitzar: 0 - 1.
  • 181 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34, 方 (Fang) 国豪 (Guohao) va augmentar l'avantatge de Villanos a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 116 Minuto 37 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 37, en Arthur Hjorttorp del Villanos va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Marc Canet que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 9 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Miguel Calderón. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 239 Minuto 35 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Antonio Salaverri va servir per deixar enrere el gegant Ramón Escobar al minut 35, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 283 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Villanos quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Arthur Hjorttorp va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 243 Minuto 66 (Ocasión de contra por la derecha): Marc Canet va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Villanos que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Marc Canet després de 82 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter José Guiluz va poder desviar-lo a córner.
  • 218 Minuto 85 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Juan Borràs va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Ignacio Rubianes rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.