Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

maicguasausqui (1371393) - Alba Leimen SV (1372022) » 633809855: T58/J11/V

Liga 633809855 Información oficial sobre el partido 633809855 en Hattrick

02.02.2019 14:00:00
Liga: Temporada 58 / Jornada 11 / V.79 (5592)

Badalona Chess Alineación oficial del equipo 'Badalona Chess' en el partido 1 - 3 rayino ad Alineación oficial del equipo 'rayino ad' en el partido
0 - 1 Antonin Demikhov (27')
Spiridon Sychev (39') 1 - 1
1 - 2 Cálico Finestre (71')
1 - 3 Normando Maldonado Dávila (73')
Badalona Chess Alineación oficial del equipo 'Badalona Chess' en el partido 1 - 3 rayino ad Alineación oficial del equipo 'rayino ad' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Badalona Chess Alineación oficial del equipo 'Badalona Chess' en el partido 3 - 0 rayino ad Alineación oficial del equipo 'rayino ad' en el partido
Tiene mala suerte 3.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Badalona Chess

Goles Goles

  • 113 Minuto 39 (Gol por la derecha): Al minut 39, Badalona aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Spiridon Sychev va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 1 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Giuseppe Nanni! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 220 Minuto 6 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 6 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Spiridon Sychev va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): En Tony Hurt del Badalona ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 211 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36 el Badalona va posar setge sobre la defensa central visitant però en Noel Calabaza no va estar gens encertat.
  • 218 Minuto 70 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Giuseppe Nanni va entorpir al marcador d'en Ismael Celis per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

rayino ad

Goles Goles

  • 138 Minuto 27 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Simon Wrightson la va rematar Antonin Demikhov amb una magnífica volea que va fer pujar per a rayino el 0 - 1.
  • 172 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de rayino va ser finalitzada des de l'esquerra per Cálico Finestre al minut 71. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.
  • 185 Minuto 73 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 73 minuts, el tirador de faltes del rayino va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Normando Maldonado Dávila, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 2 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 2, un contraatac del rayino no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Victorino Miro perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 282 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Antonin Demikhov, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 28 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. rayino va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): rayino van sortir al contraatac al minut 37, però Antonin Demikhov va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 89, Fecund Serralta de rayino va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.