Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Alba Leimen SV (1372022) - Gynga (1414479) » 633809816: T58/J1/V

Liga 633809816 Información oficial sobre el partido 633809816 en Hattrick

24.11.2018 14:00:00
Liga: Temporada 58 / Jornada 1 / V.79 (5592)

rayino ad Alineación oficial del equipo 'rayino ad' en el partido 3 - 2 The Bunyigates Alineación oficial del equipo 'The Bunyigates' en el partido
0 - 1 Marcos Elosu (4')
Damaso Larreburu (22') 1 - 1
1 - 2 Isaías Marín Alonso (39')
Antonin Demikhov (62') 2 - 2
Pasqual Satorras (67') 3 - 2
rayino ad Alineación oficial del equipo 'rayino ad' en el partido 3 - 2 The Bunyigates Alineación oficial del equipo 'The Bunyigates' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
rayino ad Alineación oficial del equipo 'rayino ad' en el partido 2 - 0 The Bunyigates Alineación oficial del equipo 'The Bunyigates' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,7 % 0,2 % 6,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

rayino ad

Goles Goles

  • 114 Minuto 22 (Gol de penalti): Després de 22 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al rayino, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Damaso Larreburu de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!
  • 112 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Al minut 62, Antonin Demikhov va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 2 - 2.
  • 185 Minuto 67 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del rayino van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Pasqual Satorras va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 38 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): rayino va ser a punt de marcar al minut 38, quan el seu jugador Victorino Miro va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 211 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Antonin Demikhov va estar a punt de marcar al minut 42 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 213 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): El rayino va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Hernán Montalvo la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 237 Minuto 86 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Simon Wrightson no va ser aprofitada per en Antonin Demikhov que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 233 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): En José Cabrales es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

The Bunyigates

Goles Goles

  • 171 Minuto 4 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 4, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Marcos Elosu es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 141 Minuto 39 (Gol de contra por el centro): El Bunyigates era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Isaías Marín Alonso va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 43 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Bunyigates van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Dario Scappatura va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Angelo Liserre de Bunyigates amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.