Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los lamecanoas (485598) - Ciudad Alhambra (992630) » 633809424: T58/J1/V

Liga 633809424 Información oficial sobre el partido 633809424 en Hattrick

24.11.2018 14:00:00
Liga: Temporada 58 / Jornada 1 / V.72 (5585)

los lamecanoas Alineación oficial del equipo 'los lamecanoas' en el partido 2 - 0 Ciudad Alhambra Alineación oficial del equipo 'Ciudad Alhambra' en el partido
Rinaldo Previg (86') 1 - 0
Žybartas Struckaitis (87') 2 - 0
los lamecanoas Alineación oficial del equipo 'los lamecanoas' en el partido 2 - 0 Ciudad Alhambra Alineación oficial del equipo 'Ciudad Alhambra' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
los lamecanoas Alineación oficial del equipo 'los lamecanoas' en el partido 1 - 1 Ciudad Alhambra Alineación oficial del equipo 'Ciudad Alhambra' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,3 % 37,4 % 31,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los lamecanoas

Goles Goles

  • 118 Minuto 86 (Gol evento especial córner peinado): Eliezer Tel - Shahar va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de lamecanoas, Rinaldo Previg, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.
  • 132 Minuto 87 (Gol por la izquierda): En Žybartas Struckaitis de lamecanoas va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 8 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 8, un contraatac del lamecanoas no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Bogumił Butowski perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): En Péit Clees va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de lamecanoas se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 82 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Rinaldo Previg va estar a punt d'acabar en gol al minut 82, però el porter visitant Labib Muzal va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 76, Éric Roulier de lamecanoas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rinaldo Previg.

Ciudad Alhambra

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Florijonas Oznanskas va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Añaterve Rivero Angulo, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Dankward Eisenschink va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 16, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Añaterve Rivero Angulo va aconseguir desviar el seu xut a córner.