Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Naron O Freixo (1462194) - Almeria City (1416884) » 633805237: T58/J4/IV

Liga 633805237 Información oficial sobre el partido 633805237 en Hattrick

15.12.2018 14:00:00
Liga: Temporada 58 / Jornada 4 / IV.61 (3484)

Real PRO Alineación oficial del equipo 'Real PRO' en el partido 0 - 2 Celtic Flyers FC Alineación oficial del equipo 'Celtic Flyers FC' en el partido
0 - 1 Felipe Maravilla (73')
0 - 2 Mike Steghofer (78')
Real PRO Alineación oficial del equipo 'Real PRO' en el partido 0 - 2 Celtic Flyers FC Alineación oficial del equipo 'Celtic Flyers FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real PRO Alineación oficial del equipo 'Real PRO' en el partido 1 - 0 Celtic Flyers FC Alineación oficial del equipo 'Celtic Flyers FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real PRO

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Enriko Porgand va estar a punt d'acabar en gol al minut 35, però el porter visitant Martín Zapatero va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Al minut 64, Juan Carlos Guzmán arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Real va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 72 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Enriko Porgand ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 202 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Al 86, Juan Carlos Guzmán hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Pablo Armijos. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Celtic Flyers FC

Goles Goles

  • 142 Minuto 73 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Felipe Maravilla de Flyers va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.
  • 183 Minuto 78 (Gol por la derecha): Al 78 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Flyers augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Mike Steghofer es rifés el porter i marqués el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 6 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 6 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Jaume Parcerissa, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 243 Minuto 65 (Ocasión de contra por la derecha): Mike Steghofer va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Flyers que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 243 Minuto 70 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Flyers sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Jaume Parcerissa, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 70 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 87 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Flyers, l'equip va recuperar la pilota al minut 87 i va contraatacar. En Jesús Pubill va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.