Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Os Festicultores (1594081) - las caballas locas (1598928) » 633804875: T58/J12/IV

Liga 633804875 Información oficial sobre el partido 633804875 en Hattrick

09.02.2019 14:00:00
Liga: Temporada 58 / Jornada 12 / IV.54 (3477)

Os Festicultores Alineación oficial del equipo 'Os Festicultores' en el partido 1 - 0 las caballas locas Alineación oficial del equipo 'las caballas locas' en el partido
Ramón Jiménez Iniesta (28') 1 - 0
Os Festicultores Alineación oficial del equipo 'Os Festicultores' en el partido 1 - 0 las caballas locas Alineación oficial del equipo 'las caballas locas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Os Festicultores Alineación oficial del equipo 'Os Festicultores' en el partido 2 - 0 las caballas locas Alineación oficial del equipo 'las caballas locas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Os Festicultores

Goles Goles

  • 121 Minuto 28 (Gol por el centro): FSTIKLTRES va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 28 Ramón Jiménez Iniesta va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 2 (Ocasión de falta): En Norbert Kiskó es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 232 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 30 quan Ramón Jiménez Iniesta de FSTIKLTRES gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 230 Minuto 48 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Norbert Kiskó, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 232 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Jacobo Solares al minut 63 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Ramón Jiménez Iniesta va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sidibouya Diouf.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ignacio Barrera Rodríguez de FSTIKLTRES la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ramón Jiménez Iniesta de FSTIKLTRES es va emportar una amonestació al minut 89 per provocar un rival.

las caballas locas

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 3 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de caballas van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 3 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Tom Bidell, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 286 Minuto 49 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 49 minuts, el caballas va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 237 Minuto 56 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Tom Bidell va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Iker Altube va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 242 Minuto 64 (Ocasión de contra por la izquierda): El caballas va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 64, però en Máximo Tondini va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Néstor Cervera de caballas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.