Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bayer Tarragona F.C. (796361) - Sinnsen Racing Club (987952) » 633804513: T58/J6/IV

Liga 633804513 Información oficial sobre el partido 633804513 en Hattrick

29.12.2018 14:00:00
Liga: Temporada 58 / Jornada 6 / IV.48 (3471)

S.D. San Roque Alineación oficial del equipo 'S.D. San Roque' en el partido 0 - 4 Sinnsen Racing Club Alineación oficial del equipo 'Sinnsen Racing Club' en el partido
0 - 1 Wiktor Gajownik (35')
0 - 2 Wiktor Gajownik (70')
0 - 3 Milică Tecuceanu (71')
0 - 4 Serafín Juez (81')
S.D. San Roque Alineación oficial del equipo 'S.D. San Roque' en el partido 0 - 4 Sinnsen Racing Club Alineación oficial del equipo 'Sinnsen Racing Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
S.D. San Roque Alineación oficial del equipo 'S.D. San Roque' en el partido 0 - 6 Sinnsen Racing Club Alineación oficial del equipo 'Sinnsen Racing Club' en el partido
Tiene un resultado normal 0.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

S.D. San Roque

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 59 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Carlos Manuel Ruiz de Galarreta no va ser aprofitada per en Francisco Bautista que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 201 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Al minut 80 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Simeon Strashimirov no s'ho podia creure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Simeon Strashimirov de Roque la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Sinnsen Racing Club

Goles Goles

  • 137 Minuto 35 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 35 una excel·lent centrada de Jean-Michel Schaffner va arribar a Wiktor Gajownik, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 0 - 1 al marcador.
  • 183 Minuto 70 (Gol por la derecha): Al minut 70, Sinnsen va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Wiktor Gajownik, amb un xut sec des de la dreta.
  • 184 Minuto 71 (Gol de penalti): Al minut 71 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Sinnsen, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Milică Tecuceanu va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 3.
  • 186 Minuto 81 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 0 - 4 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del Sinnsen. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Serafín Juez va rematar tot sol dins de l'àrea petita.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): En Wiktor Gajownik va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Serafín Juez que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Wiktor Gajownik. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Faxildo Besteiro de Sinnsen es va emportar una amonestació al minut 75 per provocar un rival.