Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Northlanders (489684) - C.D. Monte (1414083) » 633804111: T58/J3/IV

Liga 633804111 Información oficial sobre el partido 633804111 en Hattrick

08.12.2018 14:00:00
Liga: Temporada 58 / Jornada 3 / IV.41 (3464)

Northlanders Alineación oficial del equipo 'Northlanders' en el partido 2 - 4 C.D.Monte Alineación oficial del equipo 'C.D.Monte' en el partido
Jordi Jordà (4') 1 - 0
1 - 1 Joaquín Veleña (29')
Ungapake Chiluba (34') 2 - 1
2 - 2 Imeldo Yañez Mariño (49')
2 - 3 Imeldo Yañez Mariño (64')
2 - 4 Imeldo Yañez Mariño (70')
Northlanders Alineación oficial del equipo 'Northlanders' en el partido 2 - 4 C.D.Monte Alineación oficial del equipo 'C.D.Monte' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Northlanders Alineación oficial del equipo 'Northlanders' en el partido 2 - 0 C.D.Monte Alineación oficial del equipo 'C.D.Monte' en el partido
Tiene un resultado normal 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Northlanders

Goles Goles

  • 123 Minuto 4 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 4 gràcies a la jugada de Jordi Jordà, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 105 Minuto 34 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Szymon Wasiak va descol·locar totalment la defensa contrària i Ungapake Chiluba no va perdonar i va marcar el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 54 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Óscar Freixenet va estar a punt d'acabar en gol al minut 54, però el porter visitant Baltasar Cifontes va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 285 Minuto 73 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Northlanders a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Szymon Wasiak va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Romeu Abeya de Northlanders es va guanyar la targeta groga merescudament.

C.D.Monte

Goles Goles

  • 142 Minuto 29 (Gol de contra por la izquierda): Joaquín Veleña va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Monte i marcant el 1 - 1.
  • 142 Minuto 49 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Imeldo Yañez Mariño de Monte va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 2 - 2 al marcador.
  • 116 Minuto 64 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Blas Desplá sempre és una garantia. Al minut 64, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Imeldo Yañez Mariño marcar el 2 - 3 per al Monte.
  • 142 Minuto 70 (Gol de contra por la izquierda): En Imeldo Yañez Mariño va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 4. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...