Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lembas (1594814) - Que te ondulen! (120249) » 633804031: T58/J11/IV

Liga 633804031 Información oficial sobre el partido 633804031 en Hattrick

02.02.2019 14:00:00
Liga: Temporada 58 / Jornada 11 / IV.39 (3462)

Lembas Alineación oficial del equipo 'Lembas' en el partido 1 - 1 Que te ondulen! Alineación oficial del equipo 'Que te ondulen!' en el partido
霍 (Huo) 子晖 (Zihui) (5') 1 - 0
1 - 1 Euken Ulazia (25')
Lembas Alineación oficial del equipo 'Lembas' en el partido 1 - 1 Que te ondulen! Alineación oficial del equipo 'Que te ondulen!' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Lembas Alineación oficial del equipo 'Lembas' en el partido 0 - 1 Que te ondulen! Alineación oficial del equipo 'Que te ondulen!' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,0 % 0,1 % 98,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lembas

Goles Goles

  • 142 Minuto 5 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en 霍 (Huo) 子晖 (Zihui) de Lembas va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 11 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Dawid Kasprowicz va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 242 Minuto 31 (Ocasión de contra por la izquierda): Lembas van sortir al contraatac al minut 31, però Anton Maria Petit va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 243 Minuto 50 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Lembas va anar a parar a la dreta de l'atac on en 霍 (Huo) 子晖 (Zihui), tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Lembas va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Necip Atasan, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Que te ondulen!

Goles Goles

  • 163 Minuto 25 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 25 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Euken Ulazia marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Petar Gerov va marcar al minut 4 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 262 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 24, en un 1 contra 1 amb el porter, però Cristian-Mihai Ghiţă va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Juan Morera des de l'esquerra.
  • 216 Minuto 29 (Ocasión evento especial rápido + pase): Euken Ulazia va marxar per velocitat al minut 29 i va fer una passada de la mort a Seran Olivina, però aquest va fallar.
  • 272 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Es duien 77 minuts de partit jugats quan Guido Roqueiro va estar a punt de posar per davant a ondulen! amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Cristian-Mihai Ghiţă va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 83 (Ocasión por el centro): ondulen! va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 83, quan Sergio Mir López va quedar-se sol davant el porter Cristian-Mihai Ghiţă, però aquest va poder aturar el xut.