Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PACKARD (990843) - Antartika FK (1578600) » 633803814: T58/J13/IV

Liga 633803814 Información oficial sobre el partido 633803814 en Hattrick

16.02.2019 14:00:00
Liga: Temporada 58 / Jornada 13 / IV.35 (3458)

PACKARD Alineación oficial del equipo 'PACKARD' en el partido 1 - 2 Antartika FK Alineación oficial del equipo 'Antartika FK' en el partido
0 - 1 Bikendi Mendiguren (32')
0 - 2 Juan Igoa (69')
Jorge Perucho (89') 1 - 2
PACKARD Alineación oficial del equipo 'PACKARD' en el partido 1 - 2 Antartika FK Alineación oficial del equipo 'Antartika FK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
PACKARD Alineación oficial del equipo 'PACKARD' en el partido 2 - 0 Antartika FK Alineación oficial del equipo 'Antartika FK' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PACKARD

Goles Goles

  • 102 Minuto 89 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de PACKARD van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Jorge Perucho en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 14 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Peregrino Burgo va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Renan Pekkurt, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En Gabriel Cifuentes va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de PACKARD se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): PACKARD va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Renan Pekkurt en un 1 contra 1 amb el porter Grégoire Roche, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 211 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Gabriel Cifuentes hauria d'haver estat gol al minut 33 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 212 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Tariq Jaber va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 203 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Grégoire Roche i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a PACKARD, però el xut de Renan Pekkurt va sortir bastant desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 78, Sascha Blasch de PACKARD va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Antartika FK

Goles Goles

  • 142 Minuto 32 (Gol de contra por la izquierda): Bikendi Mendiguren va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 1 per a Antartika.
  • 182 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Al minut 69 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Juan Igoa va ser l'anotador del 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 62 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Manuel Schinner no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Juan Luis Yunibarbia estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.