Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Estoy to ciego F.C. (121638) - Pinazinho F.C. (994364) » 633803807: T58/J11/IV

Liga 633803807 Información oficial sobre el partido 633803807 en Hattrick

02.02.2019 14:00:00
Liga: Temporada 58 / Jornada 11 / IV.35 (3458)

Estoy to ciego F.C. Alineación oficial del equipo 'Estoy to ciego F.C.' en el partido 1 - 1 Pinazinho F.C. Alineación oficial del equipo 'Pinazinho F.C.' en el partido
0 - 1 Pierluigi Caracciolo (24')
Herbert Jantz (60') 1 - 1
Estoy to ciego F.C. Alineación oficial del equipo 'Estoy to ciego F.C.' en el partido 1 - 1 Pinazinho F.C. Alineación oficial del equipo 'Pinazinho F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Estoy to ciego F.C. Alineación oficial del equipo 'Estoy to ciego F.C.' en el partido 3 - 1 Pinazinho F.C. Alineación oficial del equipo 'Pinazinho F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 2.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,8 % 0,3 % 6,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Estoy to ciego F.C.

Goles Goles

  • 112 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Estoy equilibrava la balança al minut 60. En Herbert Jantz, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Dumitru-Daniel Topală va estar a punt d'acabar en gol al minut 2, però el porter visitant Gunnar Beider va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 211 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Al minut 47 el Estoy va posar setge sobre la defensa central visitant però en Brisko Welkertswiesen no va estar gens encertat.
  • 223 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Asier Martín de Armas va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 32, Brisko Welkertswiesen de Estoy va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Dumitru-Daniel Topală.

Pinazinho F.C.

Goles Goles

  • 139 Minuto 24 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Pierluigi Caracciolo va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Niklas Nellemann per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 0 - 1

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Pinazinho que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Pierluigi Caracciolo, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Al minut 18 de partit, Marek Bożek quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 280 Minuto 25 (Ocasión de falta): Joan Cercós va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 272 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Es duien 74 minuts de partit jugats quan Marek Bożek va estar a punt de posar per davant a Pinazinho amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Silvestre Saleiro va impedir un gol cantat.