Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

cest la vie (1370147) - ARKANNDAS ZARAGOZA SUB 23 (47467) » 633803619: T58/J6/IV

Liga 633803619 Información oficial sobre el partido 633803619 en Hattrick

29.12.2018 14:00:00
Liga: Temporada 58 / Jornada 6 / IV.32 (3455)

cest la vie Alineación oficial del equipo 'cest la vie' en el partido 3 - 2 A.C. Argonautas Alineación oficial del equipo 'A.C. Argonautas' en el partido
Pedro Ortega Aguilar (25') 1 - 0
1 - 1 Barnabás Pintér (34')
Pylyp Khudzhamov (51') 2 - 1
Pedro Ortega Aguilar (89') 3 - 1
3 - 2 Luis de Santos (90')
cest la vie Alineación oficial del equipo 'cest la vie' en el partido 3 - 2 A.C. Argonautas Alineación oficial del equipo 'A.C. Argonautas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
cest la vie Alineación oficial del equipo 'cest la vie' en el partido 3 - 0 A.C. Argonautas Alineación oficial del equipo 'A.C. Argonautas' en el partido
Tiene un resultado normal 3.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cest la vie

Goles Goles

  • 122 Minuto 25 (Gol por la izquierda): cest prenia la batuta de l'encontre al minut 25, quan en Pedro Ortega Aguilar va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 137 Minuto 51 (Gol evento especial extremo + rematador): Kibar Alptuğ va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 51 de joc. Pylyp Khudzhamov es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 2 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): cest va aconseguir el 3 - 1 quan Pedro Ortega Aguilar va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Juan Vielva va estar a punt d'acabar en gol al minut 11, però el porter visitant Matyáš Mráz va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 241 Minuto 18 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de cest va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Mihai Bogdanovici, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 233 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): El cest ho intentava per la dreta per mitjà de Josep Pere Tur, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Al minut 61, Pedro Ortega Aguilar gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Matyáš Mráz va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 234 Minuto 64 (Ocasión de penalti): En Kibar Alptuğ va llançar un penal al minut 64. El va tirar fatal i, buscant una excusa es va quedar assenyalant i mirant fixament la gespa, però ningú es va creure que hagués xutat malament per culpa d'això.

A.C. Argonautas

Goles Goles

  • 142 Minuto 34 (Gol de contra por la izquierda): Barnabás Pintér va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 1 per a Argonautas.
  • 142 Minuto 90 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 90 minuts quan Luis de Santos va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 3 - 2 per a Argonautas.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 12 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Javier Jesús Latorre va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 206 Minuto 17 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 17 minuts de joc, Luis de Santos semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.
  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): Argonautas van sortir al contraatac al minut 38, però Víctor Sánchez va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 286 Minuto 62 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Argonautas, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Barnabás Pintér va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.