Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gapra FC (1371217) - PatimTeam (314902) » 633802114: T58/J8/IV

Liga 633802114 Información oficial sobre el partido 633802114 en Hattrick

12.01.2019 14:00:00
Liga: Temporada 58 / Jornada 8 / IV.5 (3428)

Gapra FC Alineación oficial del equipo 'Gapra FC' en el partido 2 - 2 PatimTeam Alineación oficial del equipo 'PatimTeam' en el partido
0 - 1 Víctor Téllez (20')
Abraham Suárez (34') 1 - 1
1 - 2 Pierre Amant (70')
Francis Maria (79') 2 - 2
Gapra FC Alineación oficial del equipo 'Gapra FC' en el partido 2 - 2 PatimTeam Alineación oficial del equipo 'PatimTeam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Gapra FC Alineación oficial del equipo 'Gapra FC' en el partido 0 - 1 PatimTeam Alineación oficial del equipo 'PatimTeam' en el partido
Tiene suerte 0.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,0 % 0,1 % 96,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gapra FC

Goles Goles

  • 137 Minuto 34 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 34 una excel·lent centrada de Mohammad Hamed Heidari va arribar a Abraham Suárez, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 1 - 1 al marcador.
  • 142 Minuto 79 (Gol de contra por la izquierda): En Francis Maria va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 11 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Gapra van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Mirosław Zelmański, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

PatimTeam

Goles Goles

  • 172 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de PatimTeam va ser finalitzada des de l'esquerra per Víctor Téllez al minut 20. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 171 Minuto 70 (Gol por el centro): Amb 70 minuts jugats, Pierre Amant de PatimTeam va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 12 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Adolf Štalmach va enviar un xut des de 40 metres al minut 12, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 218 Minuto 35 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Víctor Téllez va entorpir al marcador d'en Licinio Penabade per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 273 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): En Víctor Téllez va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 282 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Ignacio Garcés, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 74 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. PatimTeam va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78 de partit, Álvaro Cando va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.