Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Borussia Mandalore (1598801) - DJ vs. Silvi (123574) » 633801959: T58/J11/IV

Liga 633801959 Información oficial sobre el partido 633801959 en Hattrick

02.02.2019 14:00:00
Liga: Temporada 58 / Jornada 11 / IV.2 (3425)

Borussia Mandalore Alineación oficial del equipo 'Borussia Mandalore' en el partido 1 - 1 DJ vs. Silvi Alineación oficial del equipo 'DJ vs. Silvi' en el partido
0 - 1 Marek Bejda (20')
Joan-Lluís March (66') 1 - 1
Borussia Mandalore Alineación oficial del equipo 'Borussia Mandalore' en el partido 1 - 1 DJ vs. Silvi Alineación oficial del equipo 'DJ vs. Silvi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Borussia Mandalore Alineación oficial del equipo 'Borussia Mandalore' en el partido 2 - 0 DJ vs. Silvi Alineación oficial del equipo 'DJ vs. Silvi' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Borussia Mandalore

Goles Goles

  • 138 Minuto 66 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Aridane Laguna la va rematar Joan-Lluís March amb una magnífica volea que va fer pujar per a Mandalore el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Mandalore va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 6 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Aridane Laguna ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 219 Minuto 16 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Erik Čolaković va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Adrian-Cătălin Ţorţolea, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Al minut 19 es va veure una gran oportunitat per a Mandalore per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Joan-Lluís March, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 211 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Al minut 24, Abdelmannane El-Fassi quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 212 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Mandalore Joan-Lluís March quasi va assolir l'empat al minut 27 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 211 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Erik Čolaković hauria d'haver estat gol al minut 64 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 221 Minuto 73 (Ocasión por el centro): En Joan-Lluís March va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Mandalore se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

DJ vs. Silvi

Goles Goles

  • 141 Minuto 20 (Gol de contra por el centro): DJ sabia com jugar al contraatac, i al minut 20, Marek Bejda va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 7 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de DJ va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Tristen Waelbroeck, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 240 Minuto 65 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el DJ sortien al contraatac. La falta llançada per Fernando Zuaza va sortir força alta sense massa perill.
  • 243 Minuto 74 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del DJ sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en David Gubianas, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 74 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 243 Minuto 76 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de DJ van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Fernando Zuaza va sortir desviat a la dreta de la porteria.