Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BenamielCF (1437081) - Malmsteen's (314342) » 633801803: T58/J14/III

Liga 633801803 Información oficial sobre el partido 633801803 en Hattrick

23.02.2019 14:00:00
Liga: Temporada 58 / Jornada 14 / III.15 (3422)

Franciscanos team Alineación oficial del equipo 'Franciscanos team' en el partido 2 - 1 Malmsteen's Alineación oficial del equipo 'Malmsteen's' en el partido
Gurbitz Bergaretxe (10') 1 - 0
1 - 1 Stefan Georg Beutler (74')
Francés Carlés (78') 2 - 1
Franciscanos team Alineación oficial del equipo 'Franciscanos team' en el partido 2 - 1 Malmsteen's Alineación oficial del equipo 'Malmsteen's' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Franciscanos team Alineación oficial del equipo 'Franciscanos team' en el partido 0 - 1 Malmsteen's Alineación oficial del equipo 'Malmsteen's' en el partido
Tiene suerte 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Franciscanos team

Goles Goles

  • 186 Minuto 10 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El franciscan va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Gurbitz Bergaretxe rematés de volea a la xarxa. El 1 - 0 pujava al marcador al minut 10.
  • 142 Minuto 78 (Gol de contra por la izquierda): En Francés Carlés va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 15 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del franciscan sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Gurbitz Bergaretxe, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 15 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 242 Minuto 58 (Ocasión de contra por la izquierda): franciscan van sortir al contraatac al minut 58, però Marcos Vayer va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de franciscan va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Pablo Oña va sortir per sobre el travesser.
  • 230 Minuto 82 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 82 podia haver acabat en gol, però Tapani Will va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Marcos Vayer de franciscan va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Malmsteen's

Goles Goles

  • 161 Minuto 74 (Gol por el centro): Al minut 74 en Stefan Georg Beutler va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Toon Devilee va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 260 Minuto 32 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Stefan Georg Beutler, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.
  • 263 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Toon Devilee va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Marcel Rupp de Malmsteens la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.