Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

A.C. Catalunya (1456484) - Juventud Europea (314622) » 633801555: T58/J8/III

Liga 633801555 Información oficial sobre el partido 633801555 en Hattrick

12.01.2019 14:00:00
Liga: Temporada 58 / Jornada 8 / III.11 (3418)

A.C. Catalunya Alineación oficial del equipo 'A.C. Catalunya' en el partido 0 - 2 Juventud Europea Alineación oficial del equipo 'Juventud Europea' en el partido
0 - 1 Sascha Ströhlein (66')
0 - 2 Benjamin Duparc (67')
A.C. Catalunya Alineación oficial del equipo 'A.C. Catalunya' en el partido 0 - 2 Juventud Europea Alineación oficial del equipo 'Juventud Europea' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
A.C. Catalunya Alineación oficial del equipo 'A.C. Catalunya' en el partido 0 - 2 Juventud Europea Alineación oficial del equipo 'Juventud Europea' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.C. Catalunya

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 3 (Ocasión de contra por la izquierda): Catalunya van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 3, però John Arthur va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Juventud Europea

Goles Goles

  • 172 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Al minut 66 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Juventud prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Sascha Ströhlein.
  • 181 Minuto 67 (Gol por el centro): Benjamin Duparc de Juventud va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 67. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Adrián Amigo va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Pepe Obando, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): En Adrián Amigo va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 206 Minuto 51 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): L'imprevisible 萬 (Man) 京威 (Jingwei) va fer un xut des de llarga distància que quasi va acabar en gol.
  • 273 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Juventud va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Pepe Obando va desviar el xut final de Nathaniel Mercieca després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 270 Minuto 64 (Ocasión de falta): El Juventud va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 64 amb un llançament de falta perillós. En Sascha Ströhlein però, la va tirar centrada i amb poca potència.