Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Chepos Team 3 (309621) - Los Fatos (313413) » 633800819: T58/J6/II

Liga 633800819 Información oficial sobre el partido 633800819 en Hattrick

29.12.2018 14:00:00
Liga: Temporada 58 / Jornada 6 / II.2 (3405)

Chepos Team 2 Alineación oficial del equipo 'Chepos Team 2' en el partido 0 - 0 Los Fatos Alineación oficial del equipo 'Los Fatos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Chepos Team 2 Alineación oficial del equipo 'Chepos Team 2' en el partido 2 - 0 Los Fatos Alineación oficial del equipo 'Los Fatos' en el partido
Tiene mala suerte 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chepos Team 2

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 29 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 29 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Raúl Buelna va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 289 Minuto 51 (Ocasión evento especial): En Radek Somol va fer una ràpida incursió al minut 51, però en Jaime Rivero Miró no va tenir cap problema per aturar-lo.
  • 223 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Al minut 59, Raúl Buelna arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 289 Minuto 64 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Faruk Yüzgeç va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Jaime Rivero Miró el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.
  • 221 Minuto 68 (Ocasión por el centro): En Ekky Arifin del Chepos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Bernhard Hinterberger de Chepos es va guanyar la targeta groga merescudament.

Los Fatos

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Xairo Sujuz va marcar al minut 8 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 242 Minuto 25 (Ocasión de contra por la izquierda): Fatos van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 25, però Luis Moreno va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 240 Minuto 30 (Ocasión de contra de falta): Fatos van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 30 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Erich Steger no va ser gens encertat.
  • 286 Minuto 69 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 69 minuts, el Fatos va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 272 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Es duien 70 minuts de partit jugats quan Luis Moreno va estar a punt de posar per davant a Fatos amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Arne Rasch va impedir un gol cantat.
  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Fatos va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Joaquín Zurica, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Erich Steger.