Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El Pozo Xuko (800323) - Al LoRo !!! (772631) » 633800716: T58/J8/Primera

Liga 633800716 Información oficial sobre el partido 633800716 en Hattrick

12.01.2019 14:00:00
Liga: Temporada 58 / Jornada 8 / Primera (3403)

El Pozo Xuko Alineación oficial del equipo 'El Pozo Xuko' en el partido 3 - 0 Neniel F.C. Alineación oficial del equipo 'Neniel F.C.' en el partido
Aarón Rosende Valverde (31') 1 - 0
Pablo Ruiz de Mesa (38') 2 - 0
Aarón Rosende Valverde (80') 3 - 0
El Pozo Xuko Alineación oficial del equipo 'El Pozo Xuko' en el partido 3 - 0 Neniel F.C. Alineación oficial del equipo 'Neniel F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
El Pozo Xuko Alineación oficial del equipo 'El Pozo Xuko' en el partido 2 - 0 Neniel F.C. Alineación oficial del equipo 'Neniel F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Pozo Xuko

Goles Goles

  • 121 Minuto 31 (Gol por el centro): EPX va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 31 Aarón Rosende Valverde va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 38 (Gol por la izquierda): En Pablo Ruiz de Mesa de EPX va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 119 Minuto 80 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Romain Guibert va treure un córner llarg cap al segon pal que en Aarón Rosende Valverde, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 5 per blocar una centrada d'en Ryszard Czarnocki va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de EPX.
  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): En Romain Guibert va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 231 Minuto 55 (Ocasión por el centro): En Vlad Marşavina, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Vlad Marşavina va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Mariusz Haras. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ryszard Czarnocki.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pablo Ruiz de Mesa de EPX la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Neniel F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 24 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Neniel, l'equip va recuperar la pilota al minut 24 i va contraatacar. En Manfred Grosz va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 58 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 58 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Mats Richardsson, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 242 Minuto 79 (Ocasión de contra por la izquierda): El Neniel va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 79, però en Manfred Grosz va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.