Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Berymon (1334829) - Funny Bottles (1597202) » 628636261: T57/J13/VII

Liga 628636261 Información oficial sobre el partido 628636261 en Hattrick

27.10.2018 15:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 13 / VII.617 (38653)

Berymon Alineación oficial del equipo 'Berymon' en el partido 1 - 1 Funny Bottles Alineación oficial del equipo 'Funny Bottles' en el partido
Ferdi Dufner (41') 1 - 0
1 - 1 Hervé Germond (76')
Berymon Alineación oficial del equipo 'Berymon' en el partido 1 - 1 Funny Bottles Alineación oficial del equipo 'Funny Bottles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Berymon Alineación oficial del equipo 'Berymon' en el partido 2 - 0 Funny Bottles Alineación oficial del equipo 'Funny Bottles' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Berymon

Goles Goles

  • 121 Minuto 41 (Gol por el centro): Berymon va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 41 Ferdi Dufner va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Berymon va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 77 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Ferdi Dufner ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ernesto Avellaneda de Berymon va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, José Alberto Innaty de Berymon es va guanyar la targeta groga merescudament.

Funny Bottles

Goles Goles

  • 106 Minuto 76 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Hervé Germond va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 76, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Bottles, mentre ja celebrava el 1 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Bottles, l'equip va recuperar la pilota al minut 31 i va contraatacar. En Gilberto Hespital va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 51 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Bottles va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Justo Ferrón va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 78 (Ocasión de contra por la derecha): Bottles van sortir al contraatac amb encert al minut 78, però Giovanbattista Perronace no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 243 Minuto 81 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Bottles va anar a parar a la dreta de l'atac on en Vittorio Brenna, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gilberto Hespital de Bottles la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Martín Macías Blanco.