Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rebotes C.F. (777863) - Cucharita (437287) » 628620697: T57/J14/VII

Liga 628620697 Información oficial sobre el partido 628620697 en Hattrick

03.11.2018 15:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 14 / VII.339 (38375)

Reabotes C.F. Alineación oficial del equipo 'Reabotes C.F.' en el partido 1 - 0 Cucharita Alineación oficial del equipo 'Cucharita' en el partido
Adriano Popone (4') 1 - 0
Reabotes C.F. Alineación oficial del equipo 'Reabotes C.F.' en el partido 1 - 0 Cucharita Alineación oficial del equipo 'Cucharita' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Reabotes C.F. Alineación oficial del equipo 'Reabotes C.F.' en el partido 6 - 0 Cucharita Alineación oficial del equipo 'Cucharita' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 6.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Reabotes C.F.

Goles Goles

  • 121 Minuto 4 (Gol por el centro): Al minut 4 els aficionats van embogir quan en Adriano Popone va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de RCF.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Al minut 8 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Àlvar Vilapinyó de RCF va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Adriano Popone va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 55 quan Emanuel van der Wetering de RCF gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): El jugador local Alcibíades Belalcázar per poc que no incrementa el marcador al minut 60. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Umberto Carannante va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 205 Minuto 79 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Camillo Filippelli marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Alcibíades Belalcázar que va xutar a fora per molt poc.
  • 240 Minuto 82 (Ocasión de contra de falta): RCF va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Camillo Filippelli va anar a parar a les mans del porter.

Cucharita

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 61 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 61 en Ricardo Duarte Rodrigues Guedes ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Chwalisław Machaj el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 263 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): 何 (He) 福波 (Fubo) va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.