Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tinesyde (1334228) - Nueva León Talleres Chacarita (798859) » 628612862: T57/J2/VII

Liga 628612862 Información oficial sobre el partido 628612862 en Hattrick

11.08.2018 15:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 2 / VII.200 (38236)

Tinesyde Alineación oficial del equipo 'Tinesyde' en el partido 2 - 0 Nueva León Talleres Chacarita Alineación oficial del equipo 'Nueva León Talleres Chacarita' en el partido
Valentí Urpinell (47') 1 - 0
Dominik Pędowski (89') 2 - 0
Tinesyde Alineación oficial del equipo 'Tinesyde' en el partido 2 - 0 Nueva León Talleres Chacarita Alineación oficial del equipo 'Nueva León Talleres Chacarita' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tinesyde Alineación oficial del equipo 'Tinesyde' en el partido 2 - 0 Nueva León Talleres Chacarita Alineación oficial del equipo 'Nueva León Talleres Chacarita' en el partido
Tiene un resultado normal 2.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tinesyde

Goles Goles

  • 138 Minuto 47 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Patxi March va anar directament als peus de Valentí Urpinell que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 0.
  • 134 Minuto 89 (Gol de penalti): Als 89 minuts de joc, els nois de Tinesyde van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Dominik Pędowski augmentant l'avantatge per als locals: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): En Juan Luis Juárez Yepes va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Tinesyde se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 38 per blocar una centrada d'en Frederiko Elosegi va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Tinesyde.
  • 232 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Bar Amrani al minut 58 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Alejandro Ferraz va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Al minut 61 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Alejandro Ferraz de Tinesyde va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): El jugador local Alejandro Ferraz per poc que no incrementa el marcador al minut 77. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Bar Amrani va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 9, Alejandro Ferraz de Tinesyde va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 25, Patxi March de Tinesyde va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Patxi March de Tinesyde es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 89.

Nueva León Talleres Chacarita

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 34 (Ocasión de contra por la izquierda): El Chacarita va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 34, però en Carlo Piccinini va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 240 Minuto 39 (Ocasión de contra de falta): Chacarita va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Fevzi Bozan va anar a parar a les mans del porter.
  • 236 Minuto 72 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Jorge Gallardo va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Enzi Bongole.