Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Discípulos de Hypatia (311350) - soytodotuyonena (1437679) » 628609940: T57/J13/VII

Liga 628609940 Información oficial sobre el partido 628609940 en Hattrick

27.10.2018 15:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 13 / VII.147 (38183)

FC Vilajoana Alineación oficial del equipo 'FC Vilajoana' en el partido 1 - 3 soytodotuyonena Alineación oficial del equipo 'soytodotuyonena' en el partido
0 - 1 Cătălin Giurescu (2')
Santiago Ecay (5') 1 - 1
1 - 2 Hans-Martin Diehm (76')
1 - 3 Janko Trudić (78')
FC Vilajoana Alineación oficial del equipo 'FC Vilajoana' en el partido 1 - 3 soytodotuyonena Alineación oficial del equipo 'soytodotuyonena' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
FC Vilajoana Alineación oficial del equipo 'FC Vilajoana' en el partido 0 - 7 soytodotuyonena Alineación oficial del equipo 'soytodotuyonena' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Vilajoana

Goles Goles

  • 110 Minuto 5 (Gol de falta): Santiago Ecay va aconseguir l'empat per a Vilajoana mitjançant un sublim llançament de falta que va netejar les teranyines de l'escaire esquerre. El públic va celebrar el golàs fent l'ona i ballant-li els nanos: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 15 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Víctor Aleixandre no va ser aprofitada per en Juan Serrano de Pablo que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 206 Minuto 26 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en Tomàs Estarellas va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.

soytodotuyonena

Goles Goles

  • 185 Minuto 2 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Cătălin Giurescu, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 171 Minuto 76 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 76, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Hans-Martin Diehm es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 184 Minuto 78 (Gol de penalti): soytodotuyonena va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 1 - 3, quan Janko Trudić va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Es duien 66 minuts de partit jugats quan Michael Janderka va estar a punt de posar per davant a soytodotuyonena amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Cezar Dorilă va impedir un gol cantat.
  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Gerardo Sáenz Galilea després de 80 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Cezar Dorilă va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Matteo Matteucci de soytodotuyonena amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 81, Gerardo Sáenz Galilea de soytodotuyonena va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.