Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SFP (1368997) - FRANCISCANOS DE SABADELL (120429) » 628606063: T57/J10/VII

Liga 628606063 Información oficial sobre el partido 628606063 en Hattrick

06.10.2018 15:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 10 / VII.78 (38114)

Sevilla Fc SAD Alineación oficial del equipo 'Sevilla Fc SAD' en el partido 1 - 1 Astur cf Alineación oficial del equipo 'Astur cf' en el partido
Jaume Binimelis (9') 1 - 0
1 - 1 Jan Puigferrer (25')
Sevilla Fc SAD Alineación oficial del equipo 'Sevilla Fc SAD' en el partido 1 - 1 Astur cf Alineación oficial del equipo 'Astur cf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sevilla Fc SAD Alineación oficial del equipo 'Sevilla Fc SAD' en el partido 2 - 1 Astur cf Alineación oficial del equipo 'Astur cf' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,1 % 1,1 % 12,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sevilla Fc SAD

Goles Goles

  • 185 Minuto 9 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Sevilla van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Jaume Binimelis va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 2 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Raúl Eliot va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 2 de joc.
  • 285 Minuto 10 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Sevilla van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Antonio Suárez, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Sevilla va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Edu Canciller va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Pablo Alfajor.
  • 240 Minuto 64 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Sevilla sortien al contraatac. La falta llançada per Alfredo Gradilla va sortir força alta sense massa perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 23 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Urkoi Etxezarreta s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Marcel·Lí Llagostera.

Astur cf

Goles Goles

  • 118 Minuto 25 (Gol evento especial córner peinado): Alberto Montenegro va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Astur, Jan Puigferrer, que va marcar, sense saber com, el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 32 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Astur la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 273 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): En Jan Puigferrer va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 274 Minuto 83 (Ocasión de penalti): L'oportunitat d'agafar la iniciativa al marcador al minut 83 la va desaprofitar Enrique Sánchez de Astur, quan va enviar el seu llançament de penal a fora per un parell de pams.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en David Orrantia de Astur amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.