Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atletico Calatayud (314164) - Pildurecas Amarillas FC (1584248) » 628599006: T57/J10/VI

Liga 628599006 Información oficial sobre el partido 628599006 en Hattrick

06.10.2018 14:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 10 / VI.976 (15294)

Atletico Calatayud Alineación oficial del equipo 'Atletico Calatayud' en el partido 1 - 0 Montalvos CF Alineación oficial del equipo 'Montalvos CF' en el partido
Gioele Cravotta (58') 1 - 0
Atletico Calatayud Alineación oficial del equipo 'Atletico Calatayud' en el partido 1 - 0 Montalvos CF Alineación oficial del equipo 'Montalvos CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Atletico Calatayud Alineación oficial del equipo 'Atletico Calatayud' en el partido 1 - 4 Montalvos CF Alineación oficial del equipo 'Montalvos CF' en el partido
Tiene un resultado normal 1.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,1 % 0,2 % 94,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Calatayud

Goles Goles

  • 122 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Gioele Cravotta de Calatayud aconseguir un gol al minut 58 que posava per davant els locals: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Roberto Marzadri va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): En Sylweriusz Paździor va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Montalvos CF

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Montalvos va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Marco Peragnoli va desviar el xut final de Saif Badran després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 10 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Veyis Akata ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 242 Minuto 18 (Ocasión de contra por la izquierda): El Montalvos va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 18, però en Veyis Akata va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 219 Minuto 22 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Veyis Akata va poder marcar per a Montalvos en un servei de cantonada picat per en Saif Badran quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 218 Minuto 67 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Lukas Klinkert va entorpir al marcador d'en Haroldo Bacoi per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 262 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Al minut 71 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan László Nemcsik va fer una jugada per la banda esquerra, però Marco Peragnoli va aturar el seu xut.