Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los bolingas (49137) - arzuanos logaidea (122802) » 628597800: T57/J2/VI

Liga 628597800 Información oficial sobre el partido 628597800 en Hattrick

11.08.2018 14:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 2 / VI.955 (15273)

Los bolingas Alineación oficial del equipo 'Los bolingas' en el partido 4 - 1 arzuanos logaidea Alineación oficial del equipo 'arzuanos logaidea' en el partido
0 - 1 Felipe Torres Camargo (9')
Baldomero Pinuer (17') 1 - 1
Thomas Veuillet (73') 2 - 1
Enrique Grillo (74') 3 - 1
Baldomero Pinuer (77') 4 - 1
Los bolingas Alineación oficial del equipo 'Los bolingas' en el partido 4 - 1 arzuanos logaidea Alineación oficial del equipo 'arzuanos logaidea' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los bolingas Alineación oficial del equipo 'Los bolingas' en el partido 2 - 0 arzuanos logaidea Alineación oficial del equipo 'arzuanos logaidea' en el partido
Tiene suerte 1.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,5 % 0,2 % 6,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los bolingas

Goles Goles

  • 111 Minuto 17 (Gol por el centro): Baldomero Pinuer s'emportà una gran ovació del públic local al minut 17, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 121 Minuto 73 (Gol por el centro): Thomas Veuillet va donar a bolingas un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 108 Minuto 74 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Baldomero Pinuer és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Enrique Grillo perquè aconseguís el 3 - 1. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 131 Minuto 77 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Baldomero Pinuer es va introduir dins la defensa central al minut 77, i va aconseguir el 4 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 14 (Ocasión por el centro): bolingas enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): bolingas va estar a punt de posar-se per davant al minut 25 però Baldomero Pinuer va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 285 Minuto 75 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del arzuanos. La jugada d'estratègia del bolingas per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Norbert Zarro va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Michi Bollenbacher de bolingas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 79, Pavle Miličić de bolingas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

arzuanos logaidea

Goles Goles

  • 173 Minuto 9 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 9, quan Felipe Torres Camargo va posar els visitants arzuanos per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 6 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de arzuanos, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Slavomír Jajko va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 272 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): 凌 (Ling) 贵亮 (Guiliang) va marcar al minut 72 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.