Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

WeedBurg F.C (774716) - R.C. Celta de Vigo S.A.D (119786) » 628594635: T57/J9/VI

Liga 628594635 Información oficial sobre el partido 628594635 en Hattrick

29.09.2018 14:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 9 / VI.898 (15216)

Dor Daedeloth Alineación oficial del equipo 'Dor Daedeloth' en el partido 4 - 1 R.C. Celta de Vigo S.A.D Alineación oficial del equipo 'R.C. Celta de Vigo S.A.D' en el partido
0 - 1 Alexander Sapego (13')
Karl Willis-Murray (20') 1 - 1
Demna Chilechava (37') 2 - 1
Demna Chilechava (42') 3 - 1
Gustaw Kaputa (72') 4 - 1
Dor Daedeloth Alineación oficial del equipo 'Dor Daedeloth' en el partido 4 - 1 R.C. Celta de Vigo S.A.D Alineación oficial del equipo 'R.C. Celta de Vigo S.A.D' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Dor Daedeloth Alineación oficial del equipo 'Dor Daedeloth' en el partido 3 - 0 R.C. Celta de Vigo S.A.D Alineación oficial del equipo 'R.C. Celta de Vigo S.A.D' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dor Daedeloth

Goles Goles

  • 113 Minuto 20 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Daedeloth una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Karl Willis-Murray, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 20.
  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Daedeloth van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Demna Chilechava va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 1 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 42 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Daedeloth va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Demna Chilechava progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 132 Minuto 72 (Gol por la izquierda): En Gustaw Kaputa de Daedeloth va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Demna Chilechava va estar a punt d'acabar en gol al minut 2, però el porter visitant Norbert Arbenz va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Demna Chilechava! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Al minut 84, Fernando Sancerre gairebé va marcar per a Daedeloth des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 289 Minuto 87 (Ocasión evento especial): En Demna Chilechava, al minut 87 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Andrés Eggþórsson el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rafa Marí de Daedeloth va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Demna Chilechava.

R.C. Celta de Vigo S.A.D

Goles Goles

  • 171 Minuto 13 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 13, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Alexander Sapego es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.