Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RAMONA CÓNDOR (1594938) - Ofensive (1601957) » 628591330: T57/J9/VI

Liga 628591330 Información oficial sobre el partido 628591330 en Hattrick

29.09.2018 14:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 9 / VI.839 (15157)

Alegritos Alineación oficial del equipo 'Alegritos' en el partido 0 - 1 MORTIS FC Alineación oficial del equipo 'MORTIS FC' en el partido
0 - 1 José Gabriel Quintero (4')
Alegritos Alineación oficial del equipo 'Alegritos' en el partido 0 - 1 MORTIS FC Alineación oficial del equipo 'MORTIS FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Alegritos Alineación oficial del equipo 'Alegritos' en el partido 2 - 0 MORTIS FC Alineación oficial del equipo 'MORTIS FC' en el partido
Tiene mala suerte 2.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alegritos

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Sabatino Vandini va estar a punt d'empatar per a Alegritos quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Carl-Anders Hägerell va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 235 Minuto 83 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Vedad Čaktarević de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Bruno Roussarie de Alegritos es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 38, Fernando Mulero de Alegritos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

MORTIS FC

Goles Goles

  • 186 Minuto 4 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 0 - 1 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del MORTIS. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en José Gabriel Quintero va rematar tot sol dins de l'àrea petita.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 57 (Ocasión de contra por la izquierda): MORTIS van sortir al contraatac al minut 57, però Božidar Bantić va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 280 Minuto 72 (Ocasión de falta): Elai Larrañaga va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Islam Ghenami que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 240 Minuto 82 (Ocasión de contra de falta): MORTIS van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 82 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Islam Ghenami no va ser gens encertat.
  • 243 Minuto 86 (Ocasión de contra por la derecha): Božidar Bantić va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de MORTIS que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.