Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

NewLoLers Club (489733) - Kaura FC (313577) » 628590755: T57/J5/VI

Liga 628590755 Información oficial sobre el partido 628590755 en Hattrick

01.09.2018 14:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 5 / VI.829 (15147)

NewLoLers Club Alineación oficial del equipo 'NewLoLers Club' en el partido 7 - 0 Kaura FC Alineación oficial del equipo 'Kaura FC' en el partido
Aizbeltz 'Melenas' Latiegi (17') 1 - 0
Aizbeltz 'Melenas' Latiegi (38') 2 - 0
Aizbeltz 'Melenas' Latiegi (42') 3 - 0
Aizbeltz 'Melenas' Latiegi (44') 4 - 0
Emil Puşcă (62') 5 - 0
Maximilian Engelsberger (69') 6 - 0
Călin Udriştoiu (84') 7 - 0
NewLoLers Club Alineación oficial del equipo 'NewLoLers Club' en el partido 7 - 0 Kaura FC Alineación oficial del equipo 'Kaura FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
NewLoLers Club Alineación oficial del equipo 'NewLoLers Club' en el partido 3 - 0 Kaura FC Alineación oficial del equipo 'Kaura FC' en el partido
Tiene mucha potra 2.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NewLoLers Club

Goles Goles

  • 137 Minuto 17 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Arnoldo 'Lobo' Ochoa va anar a parar al cap de Aizbeltz 'Melenas' Latiegi que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Newlolers el 1 - 0.
  • 118 Minuto 38 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 38, el Newlolers va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Aizbeltz 'Melenas' Latiegi, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 0.
  • 132 Minuto 42 (Gol por la izquierda): En Aizbeltz 'Melenas' Latiegi de Newlolers va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 119 Minuto 44 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Emil Puşcă sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Aizbeltz 'Melenas' Latiegi que, efectivament, va fer pujar el 4 - 0!
  • 130 Minuto 62 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Emil Puşcă va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 62 el resultat passava a ser de 5 - 0.
  • 119 Minuto 69 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Newlolers va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Maximilian Engelsberger va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 6 - 0.
  • 132 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Newlolers va augmentar la diferència quan Călin Udriştoiu no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 7 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): En Arnoldo 'Lobo' Ochoa, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): En Arnoldo 'Lobo' Ochoa es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Jesús Salvador Escolies una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 44, però una magnífica aturada de Lupo Loor va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): El jugador local Attila Schmeideberg per poc que no incrementa el marcador al minut 44. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Lupo Loor va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 219 Minuto 47 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Newlolers va estar a punt d'arribar en un córner. En Aizbeltz 'Melenas' Latiegi va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 233 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Arnoldo 'Lobo' Ochoa va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Kaura FC

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 53 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Jaime García-Herreros va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Enric Matamala, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): En Jacint Seus va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 65, Juan Calimano de ALC va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 80 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Juan Calimano va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.