Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

S-Pulse smz (1416851) - Singuerlin Style (989063) » 628586822: T57/J2/VI

Liga 628586822 Información oficial sobre el partido 628586822 en Hattrick

11.08.2018 14:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 2 / VI.759 (15077)

Foryou C.F. Alineación oficial del equipo 'Foryou C.F.' en el partido 1 - 2 Singuerlin Style Alineación oficial del equipo 'Singuerlin Style' en el partido
Williams Carballo (15') 1 - 0
1 - 1 Egil Nermo (72')
1 - 2 Vassilis Grammatopoulos (85')
Foryou C.F. Alineación oficial del equipo 'Foryou C.F.' en el partido 1 - 2 Singuerlin Style Alineación oficial del equipo 'Singuerlin Style' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Foryou C.F. Alineación oficial del equipo 'Foryou C.F.' en el partido 4 - 1 Singuerlin Style Alineación oficial del equipo 'Singuerlin Style' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,0 % 0,1 % 2,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Foryou C.F.

Goles Goles

  • 185 Minuto 15 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Williams Carballo, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Byron Aguilar va estar a punt de sentenciar el partit al minut 19, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 242 Minuto 49 (Ocasión de contra por la izquierda): Foryou van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 49, però Tommi van Grieken va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 222 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): En Narayan Godbole va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Antoni Kmit de Foryou va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Narayan Godbole de Foryou va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Singuerlin Style

Goles Goles

  • 106 Minuto 72 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 72 minuts, Egil Nermo va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 1 - 1.
  • 118 Minuto 85 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 85, Stefan Krosigk va pentinar un córner cap al segon pal que Vassilis Grammatopoulos va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 4, quan en Marco Mangone va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 263 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Stefan Krosigk va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 262 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Al minut 35 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Jérôme Lalande va fer una jugada per la banda esquerra, però Zétény Horváth va aturar el seu xut.
  • 263 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Vassilis Grammatopoulos sol davant la porteria al minut 48, però la seva rematada va ser molt fluixa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tom de Bruine de Singuerlin la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Marco Mangone.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Eitan ‎Vildorf es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.