Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rauron Team (1368964) - BOTAS (772305) » 628586713: T57/J2/VI

Liga 628586713 Información oficial sobre el partido 628586713 en Hattrick

11.08.2018 14:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 2 / VI.757 (15075)

Rauron Team Alineación oficial del equipo 'Rauron Team' en el partido 5 - 2 Anzhi atletic Alineación oficial del equipo 'Anzhi atletic' en el partido
Theo Janni (20') 1 - 0
1 - 1 Ricco Muhl (26')
Joaquín Ruiz Gavero (37') 2 - 1
Theo Janni (42') 3 - 1
3 - 2 Zbigniew Kłysiak (71')
Javier Mendoza (76') 4 - 2
Theo Janni (82') 5 - 2
Rauron Team Alineación oficial del equipo 'Rauron Team' en el partido 5 - 2 Anzhi atletic Alineación oficial del equipo 'Anzhi atletic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Pobre (3))
Rauron Team Alineación oficial del equipo 'Rauron Team' en el partido 9 - 2 Anzhi atletic Alineación oficial del equipo 'Anzhi atletic' en el partido
Es un cenizo 8.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,2 % 0,1 % 3,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rauron Team

Goles Goles

  • 122 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Rauron contenien la respiració mentre en Theo Janni s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 123 Minuto 37 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 37 gràcies a la jugada de Joaquín Ruiz Gavero, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 133 Minuto 42 (Gol por la derecha): Theo Janni va incrementar l'avantatge de Rauron amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 76 (Gol por la izquierda): En Javier Mendoza va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 2.
  • 133 Minuto 82 (Gol por la derecha): El 5 - 2 va pujar al marcador quan Rauron va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Theo Janni des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Al minut 39 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Iván Madriz de Rauron va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 205 Minuto 52 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Juan José Bello marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Javier Mendoza que va xutar a fora per molt poc.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Rubén Lázaro Garrido va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Iván Madriz de Rauron amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Anzhi atletic

Goles Goles

  • 139 Minuto 26 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de atletic Ricco Muhl va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Agu Viira va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 1 - 1 al marcador.
  • 152 Minuto 71 (Gol por la izquierda): atletic va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 3 - 2 quan Zbigniew Kłysiak va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): atletic va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 3, quan Erwin Züfle va quedar-se sol davant el porter Mirosław Wochna, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Al minut 5 de partit, Anthon Hedegaard quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 261 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Paulín Arenas va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Anthon Hedegaard.
  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Erwin Züfle de atletic la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.