Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gremio de los Pastores'89 (798764) - Waticano Hangovers (1416605) » 628584634: T57/J1/VI

Liga 628584634 Información oficial sobre el partido 628584634 en Hattrick

04.08.2018 14:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 1 / VI.720 (15038)

Shakthar Donetsk Alineación oficial del equipo 'Shakthar Donetsk' en el partido 2 - 1 Waticano Hangovers Alineación oficial del equipo 'Waticano Hangovers' en el partido
Sławomir Szemicki (38') 1 - 0
1 - 1 Agostino Maltés (42')
Shane McLachlan (73') 2 - 1
Shakthar Donetsk Alineación oficial del equipo 'Shakthar Donetsk' en el partido 2 - 1 Waticano Hangovers Alineación oficial del equipo 'Waticano Hangovers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Shakthar Donetsk Alineación oficial del equipo 'Shakthar Donetsk' en el partido 3 - 0 Waticano Hangovers Alineación oficial del equipo 'Waticano Hangovers' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Shakthar Donetsk

Goles Goles

  • 118 Minuto 38 (Gol evento especial córner peinado): En Breathnach O'Brien entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Shakthar, un peu providencial d'en Sławomir Szemicki va situar el 1-0 al panell digital.
  • 121 Minuto 73 (Gol por el centro): Al minut 73 els aficionats van embogir quan en Shane McLachlan va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Shakthar.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de György Kopcsándi va estar a punt d'acabar en gol al minut 10, però el porter visitant Arturo Amorós va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Shakthar va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 28 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Lucian Opincă ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 233 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Al minut 41 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després György Kopcsándi de Shakthar va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 221 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en György Kopcsándi! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): En Pablo Vega va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Waticano Hangovers

Goles Goles

  • 143 Minuto 42 (Gol de contra por la derecha): Agostino Maltés va marcar al minut 42 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Enrique Agrafojo va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Julio Claudio Iruñela, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Marc Gaià va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 19, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Julio Claudio Iruñela va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 243 Minuto 37 (Ocasión de contra por la derecha): Iván Zumárraga va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Hangovers que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 272 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Marc Gaià va marcar al minut 49 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Iván Zumárraga de Hangovers va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 64 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 64 del partit, Iván Zumárraga de l'equip Hangovers, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.