Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fufi G.A. (988359) - GIRONA FC - RUDI (121381) » 628579369: T57/J1/VI

Liga 628579369 Información oficial sobre el partido 628579369 en Hattrick

04.08.2018 14:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 1 / VI.626 (14944)

Fufi G.A. Alineación oficial del equipo 'Fufi G.A.' en el partido 4 - 1 GIRONA FC - RUDI Alineación oficial del equipo 'GIRONA FC - RUDI' en el partido
Máté Csepeli (30') 1 - 0
Mike Baller (36') 2 - 0
Felipe Ferrandell (66') 3 - 0
3 - 1 Erich Gritsch (75')
Valentinus Buse (85') 4 - 1
Fufi G.A. Alineación oficial del equipo 'Fufi G.A.' en el partido 4 - 1 GIRONA FC - RUDI Alineación oficial del equipo 'GIRONA FC - RUDI' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fufi G.A. Alineación oficial del equipo 'Fufi G.A.' en el partido 0 - 1 GIRONA FC - RUDI Alineación oficial del equipo 'GIRONA FC - RUDI' en el partido
Tiene mucha potra 0.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,8 % 0,7 % 88,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fufi G.A.

Goles Goles

  • 186 Minuto 30 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Fufi amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Máté Csepeli, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 1 - 0 amb un gran "Goooool!" al costat.
  • 130 Minuto 36 (Gol de falta): Al minut 36 en Mike Baller va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 2 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".
  • 118 Minuto 66 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 66, el Fufi va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Felipe Ferrandell, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 3 - 0.
  • 185 Minuto 85 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Rudy. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Valentinus Buse la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Fufi es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 4 - 1 arribava al minut 85.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 34 (Ocasión de contra por la izquierda): Fufi van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 34, però el xut de Mike Baller des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): El Fufi ho intentava per la dreta per mitjà de Felipe Ferrandell, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

GIRONA FC - RUDI

Goles Goles

  • 151 Minuto 75 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 75 del partit, anotant el 3 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Erich Gritsch.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Es duien 29 minuts de partit jugats quan Fabrice Nijskens va estar a punt de posar per davant a Rudy amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Nick Varty va impedir un gol cantat.
  • 263 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): En Fabrice Nijskens va encarar al porter al 33, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 206 Minuto 54 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en Zaki Zemed va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.
  • 251 Minuto 62 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 62, quan un error defensiu va deixar Erich Gritsch completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Rudy va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Stefan Lindschinger, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ramón Xavier D'Giacomi.