Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Drag Star C.F (776633) - Paderne F.S (314720) » 628577389: T57/J9/VI

Liga 628577389 Información oficial sobre el partido 628577389 en Hattrick

29.09.2018 14:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 9 / VI.590 (14908)

Drag Star C.F Alineación oficial del equipo 'Drag Star C.F' en el partido 3 - 0 Reunión de Ruinas C.F. Alineación oficial del equipo 'Reunión de Ruinas C.F.' en el partido
Luis Hermigas (22') 1 - 0
Luigi Peláez (30') 2 - 0
Carlos Gustavo Mar Díaz (39') 3 - 0
Drag Star C.F Alineación oficial del equipo 'Drag Star C.F' en el partido 3 - 0 Reunión de Ruinas C.F. Alineación oficial del equipo 'Reunión de Ruinas C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Drag Star C.F Alineación oficial del equipo 'Drag Star C.F' en el partido 4 - 0 Reunión de Ruinas C.F. Alineación oficial del equipo 'Reunión de Ruinas C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Drag Star C.F

Goles Goles

  • 123 Minuto 22 (Gol por la derecha): Drag s'avançava al marcador al minut 22, després d'un rebot que va caçar en Luis Hermigas per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 140 Minuto 30 (Gol de contra de falta): El contraatac de Drag va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Luigi Peláez va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 2 - 0!
  • 119 Minuto 39 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Luigi Peláez va treure un córner llarg cap al segon pal que en Carlos Gustavo Mar Díaz, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 7 (Ocasión de contra de falta): El Drag va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Luigi Peláez la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Drag va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 16 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop David Bordeje ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Luis Hermigas va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Al minut 47, Pedro Fernán-Gil gairebé va marcar per a Drag des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 21, Horacio Nervo de Drag va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pedro Fernán-Gil de Drag la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 55 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 55 del partit, Horacio Nervo de l'equip Drag, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.
  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 59, Marc Castell de Drag va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Reunión de Ruinas C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Es duien 6 minuts de partit jugats quan Jesús Moret va estar a punt de posar per davant a Reunión amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Patxi Garmenditxipia va impedir un gol cantat.
  • 252 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Reunión va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 71, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Teemu Hinkkanen.
  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): En Teemu Hinkkanen va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.